Motivul HALUCINANT pentru care Britney Spears s-a tuns zero în urmă cu 14 ani

Data actualizării: | Data publicării:
Britney Spears, foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, foto Instagram

În anul 2007, Britney Spears uimea pe toată lumea cu o criză de nervi în urma căreia a decis să se radă pe cap chiar în fața paparazzilor. 

Britney Spears, în vârstă de 39 de ani a vorbit pentru prima oară despre motivul pentru care a decis să se radă pe cap în urmă cu 14 ani. Cântăreața a luat această decizie după ce fostul ei soț, Kevin Federline, ar fi refuzat să o lase să-și vadă copiii, pe Sean și Jayden. 


Potrivit documentarului „Britney Spears - Breaking Point” din 2019, după ce s-a tuns zero, Britney a ajuns în salonul de tatuaje. Aceasta i-a cerut artistei să îi tatueze buzele unei femei și o cruce mică. 


Emily Wynee-Hughes, cea care a tatuat-o pe Britney a povestit despre momentul în care artista a venit la ea pentru a se tatua:


”Am văzut că nu mai avea păr pe cap. Îmi amintesc că am întrebat-o: De ce te-ai ras pe cap? Iar răspunsul ei a fost un pic ciudat”, a spus  Emily Wynee-Hughes


”Pur și simplu, nu vreau să mă mai atingă nimeni pe cap. Nu vreau să-mi atingă nimeni părul. M-am săturat ca oamenii să-mi atingă părul”, ar fi fost răspunsul dat de faimoasa cântăreață. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel