Motivele ULUITOARE pentru care Andreea Marin a decis să divorțeze de fiecare dintre cei trei soți

Data publicării:
Andreea Marin, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa foto Instagram

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Dacă pe plan profesional s-a bucurat de un succes imens, pe plan personal lucrurile nu au stat la fel de bine. 

Divorțul poate fi cel mai de temut gând pentru mulți dintre oameni. Este un moment dificil peste care cu greu se poate trece. Andreea Marin a trecut de trei ori prin astfel de momente, dar de fiecare dată s-a ridicat și a mers mai departe. Prezentatoarea Tv este un model pentru multe femei din România și a fost apreciată de-a lungul timpului pentru diplomația cu care a trecut peste divorțuri. 


Chiar dacă a suferit enorm, îndrăgita prezentatoare TV nu a renunțat niciodată la gândul că-și va găsi sufletul pereche cu care va ajunge până la adânci bătrâneți. Primul divorț prin care a trecut frumoasa brunetă a fost cel cu Cristian Gheorghiță, director de marketing la un post TV. Căsnicia cu acesta a fost cea mai puțin mediatizată. 


La vârsta de doar 21 de ani, Andreea Marin se căsătorea pentru prima dată cu Cristian Gheorghiță. Probabil din cauza vârstei fragede, frumoasa prezentatoare TV avea să divorțeze trei ani mai târziu de primul ei soț. 


Chiar dacă divorțul nu a fost mediatizat, se pare că Andreea Marin nu a trecut prea ușor de prima ei căsnicia. Vedeta a așteptat mai bine de 7 ani pentru a începe o nouă relație. 


La începutul anului 2006 se forma cel mai îndrăgit cuplu din România. Andreea Marin îi juraje iubire veșnică lui Ștefan Bănică Junior. Toată lumea se aștepta ca relația dintre cei doi să dureze o eternitate. Dar din păcate, 7 ani mai târziu cei doi au hotărât să pună capăt relației. 


„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, declara Andreea Marin la acea vreme. 


În anul 2014, prezentatoarea TV a dat uitării căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. și a devenit soția doctorului turc Tuncay Öztürk. Chiar dacă părea că Andreea Marin și-a găsit sufletul pereche și este fericită alături de soțul ei, trei ani mai târziu cei doi anunțau că vor divorța. 


„Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”, scria pe Facebook, Andreea Marin, imediat după ce divorțul a fost făcut public.


Andreea Marin este acum într-o relație cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Cei doi sunt foarte discreți cu privire la relația lor și apar foarte rar în public. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel