Moș Crăciun a venit mai devreme la Saveta Bogdan. Ce a primit artista de muzică populară: „M-am bucurat foarte mult”

Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook

Au mai rămas doar câteva zile până când Moș Crăciun vine la copiii cuminți, dar artista de muzică populară Saveta Bogdan a fost mai norocoasă și a primit deja cadoul de la Moșul.

Mai sunt doar câteva zile până la Ajun, iar Moș Crăciun și spiridușii lui sunt foarte ocupați în pregătirea cadourile pentru copiii cuminți. Înainte de a-și începe călătoria în jurul lumii, acesta verifică scrisoarea fiecărui copil. Chiar dacă Moșul vine întotdeauna în noaptea dintre 24 spre 25 decembrie, artista Saveta Bogdan a fost mai norocoasă, astfel că a primit deja cadoul de la Moș Crăciun.

Ce cadou a primit de la Moș Crăciun

Artista de muzică populară Saveta Bogdan, în vârstă de 77 de ani, s-a aflat cu siguranță pe lista celor cuminți a lui Moș Crăciun, pentru că deja a primit cadoul, despre care spune că este foarte încântată.

„Moș Crăciun a fost mai grăbit anul ăsta la mine. A venit deja! Am primit de la el o bluză și multe farduri. M-am bucurat foarte mult”, a spus Saveta Bogdan pentru click.ro.

„Anul acesta o să fiu împreună, de sărbători, cu iubitul meu avocat”

Artista de muzică populară a mărturisit că anul acesta va petrece Crăciunul și Revelionul cu partenerul ei, care este avocat.

„Anul acesta o să fiu împreună, de sărbători, cu iubitul meu avocat. Fiica mea nu o să fie alături de mine, dar o să ne auzim, o să ne vedem prin Skype cu ea, cu ginerele meu. Îi arăt lui bradul și toate cele, mă înțeleg perfect cu el. O să plec, la anul, la ei, în mai, și o să stau până la finalul lui august”, a declarat artista de muzică populară. 

Saveta Bogdan este deja pregătită de sărbători. Artista va avea pe masă sarmale, chec, salată de boeuf, cozonac, caltaboș, preparate chiar de ea.

„Mi-am cumpărat deja varză murată pentru sarmale, să am totul pregătit aici lângă mine, în casă. O să am de toate pe masa de Crăciun: sarmale, chec, salată de boeuf, cozonac, caltaboș. Eu o să le prepar, îmi place să gătesc. Cât privește programul meu de Revelion, pot spune că o să muncesc ca în fiecare an. Am trei locuri unde o să cânt și mă bucur tare mult că este activitate și totul și-a revenit la normal”, a mai precizat Saveta Bogdan.

Cum s-a cunoscut Saveta Bogdan cu iubitul avocat

Saveta Bogdan a dezvăluit într-un interviu că ea și partenerul ei de viață s-au cunoscut în urmă cu 30 de ani, atunci când  artista a divorțaț de fostul soț, iar de aproximativ 20 de ani cei doi formează o relație.

„E o treabă de mulți ani. El nu e în domeniul meu, nu vrea să îi spun numele și nici să mă afișez cu el pe undeva. Eu am luat un premiu de curând de la ambasada Turciei. M-au apreciat mult, le-a plăcut de mine. Și mie mi-a plăcut de un turc și l-am pupat pe obraz. Lumea e drăguță, mă oprește, vorbește cu mine. La mine în Ardeal e o vorbă. Îmi zice lumea: “Vai Saveto, ce populară ești!” Nu am de împărțit nimic cu nimeni, publicul mă iubește. Iar eu la rândul meu iubesc publicul, pentru că datorită lui suntem cine suntem.

Eu am avut divorțul acum 30 de ani. Atunci l-am cunoscut. După vreo 10 ani ne-am reîntâlnit la un spectacol în Obor. Acolo el a venit la mine și m-a întrebat dacă îl mai țin minte, că el a fost avocatul de la procesul meu de divorț. Am făcut schimb de numere de telefon, iar el tot a căutat să mă sune. Mă întreba mereu ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Uite așa s-a legat prietenia aceasta”, a declarat Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru fanatik.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel