Monica Tatoiu, mărturii INCREDIBILE despre Cornelia Catanga. Vedeta, sprijin financiar pentru familia regretatei artiste

Data actualizării: | Data publicării:
Cornelia Catanga, Monica Tatoiu, colaj, sursa foto captura Youtube
Descriere foto: Cornelia Catanga, Monica Tatoiu, colaj, sursa foto captura Youtube

Monica Tatoiu este prima vedetă care a anunțat public că va ajuta cu bani familia Corneliei Catanga. 

Pentru artiști, ultimul an a picat ca un trăsnet. Au rămas fără venituri din spectacole, iar acest lucru i-a îngenunchiat pe mulți. În aceeași situație se afla și regina muzicii lăutărești. Familia Corneliei Catanga a avut greutăți mari în ultima perioadă din cauza problemelor financiare, iar acum au fost loviți de un alt necaz. Tocmai de aceea, Monica Tatoiu a anunțat public că va fi alături de familia regretatei artiste. Vedeta a dezvăluit că va avea grijă să facă rost chiar și de un loc de veci, dacă va fi nevoie. 


„Dacă aveţi nevoie, vorbesc eu şi plătesc eu. E lângă Bucureşti, la Mănăstirea Pissiota. Vorbesc cu maica stareţă. Dacă nu aveţi unde, o să vorbesc. Ştiu că sunt locuri de veci la maica stareţa acolo, că vreau să îmi iau şi eu unul, că nici eu nu am. Pe soţul meu l-a făcut să plângă şi soţul meu nu plânge uşor”, a declarat Monica Tatoiu la Antena 3.


Monica Tatoiu a vorbit și despre ultima întâlnire cu Cornelia Catanga. Vedeta a declarat că aceasta era prăbușită din punct de vedere emoțional din cauza problemelor financiare cu care se confrunta. 


Ultima dată am văzut-o pe doamna Catanga la o emisiune, acum un an jumate. Ea ieşea din emisiune, eu intram şi era tristă. Îşi pierduse casa şi de atunci îmi spunea că are probleme financiare. (...) Catanga era prăbuşită emoţional după lucrurile prin care a trecut. (...) Artiştii se dăruie, artiştii nu sunt bancheri. Îmi amintesc vorbele...Zice, doamnă, este groaznic, nu mai avem din ce să trăim”, a continuat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel