Monica Tatoiu, sfatul pe care i l-a dat fiului ei, Victor: „Trebuie să fie măcar la același nivel”

Data publicării:
Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu i-a oferit fiului ei un sfat de care speră ca acesta să țină cont atunci când își va alege soția. 

Monica Tatoiu a fost o femeie de afaceri care și-a dorit mereu să ajungă în vârf. Aceasta provine dintr-o familie înstărită, dar nu s-a dat la o parte de la muncă și a făcut tot posibilul pentru a ajunge într-o poziție de conducere. 


În prezent duce o viață de lux și își permite orice și-ar dori. Aceasta este căsătorită de 35 de ani cu Victor Tatoiu și au împreună un băiat, pe nume Victor. Tânărul de 26 de ani este singurul fiul al cuplului și profesează în străinătate.


 Chiar dacă nu s-a căsătorit încă, mama lui are o singură pretenție de la el. Nu vrea ca Victor să se căsătorească cu o fată săracă, deoarece spune ea, mereu va crede că aceasta stă lângă el doar pentru bani.


„Să fie egalul meu. Ce, să-mi iau unul mai sărac? Mie nu-mi plac amestecurile. M-am căsătorit pentru buletin de București cu un bărbat sub nivelul meu financiar și nu a fost bine. Un an a durat. Bărbatul când e sărac se macină, am văzut foarte multe cazuri.


Nu. Trebuie să fie măcar la același nivel. Nici ea să fie săracă și să intre în patul lui numai pentru bani, nici el să fie sub”, a spus Monica Tatoiu în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. 


Monica Tatoiu spune că aceste situații le-a trăit chiar ea pe propria piele și nicio relație în care există diferențe financiare și sociale între parteneri nu rezistă în timp. 


„I-am spus și lui fiu-miu „nu vezi niciun ban de la mine, dacă te căsătorești cu cineva care să …”, pentru că mereu îți pui întrebarea „stă cu mine pentru că mă iubește sau pentru că îi ofer siguranță financiară?” Nu. Am trecut prin asta. Bărbatul meu nu a fost bogat, dar știe cum să facă bani.


Eu nici nu știu ce conturi am, asta înseamnă și încredere, el știe să-i înmulțească. Eu n-am răbdare. Eu știu să fac, nu să investesc. Asta înseamnă perechea”, a mai spus aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel