Monica Tatoiu, previziuni sumbre pentru anul 2022: „Va fi dramatic pentru toată lumea”

Data publicării:
Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu îi avertizează pe români și spune că anul 2022 va fi unul greu pentru toată lumea. 

Monica Tatoiu a făcut previziuni sumbre pentru anul 2022. Vedeta îi avertizează pe români să aibă mare grijă cu economiile și le recomandă să nu facă investiții sau să își schimbe locul de muncă. 


Monica Tatoiu spune că pandemia de COVID-19 este aproape de final, dar va veni o criză energetică, una alimentară și o criză a apei. 


„2022 va fi un an dramatic pentru toată lumea. Economic, politic, emoțional. Îmi doresc doar să pot călători. Să nu înceapă  confruntări militare care vor bloca mobilitatea. (...)


Omicron este, după mine, ultima fază a pandemiei. Se vede la spitalizări și ATI. Acum problemele mari vor fi criza energetică, criza alimentară și, în 10 ani, criza apei”, a declarat Monica Tatoiu pentru ciao.ro


Monica Tatoiu spune că nici anul 2023 nu va fi unul ușor, iar oamenii trebuie să pună mâna pe carte, să studieze și să se informeze. Aceasta le recomandă românilor să citească despre Europa în anii 1933. 


„Și 2023 va fi greu. Puneți mâna pe carte și învățați să fiți cu jumătate de nas înaintea plutonului. Solidaritatea socială o să fie doar iluzie. De salvat portofelele speculatorilor. Nu există resurse pentru toate cererile.


În anul ăsta nu faceți investiții, nu luați împrumuturi, nu vă schimbați jobul, nu intrați în conflicte. Anul ăsta consolidați ceea ce aveți. Și citiți despre Europa în anii 1933”. a adăugat vedeta. 


Monica Tatoiu a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Showblitz”, de la Antena 3, că a primit o factură uriașă la gaze și curent. Vedeta spune că are de plată 14.000 de lei pe luna ianuarie, în condițiile în care locuiește cu soțul și cu pisicile.


”Mi-a venit factura la gaze și la energie pe luna decembrie și jumătate din ianuarie 14.000 de lei. Am pisici și n-am piscină. Ăștia care ne-am făcut case, să ne trăiască. Amândouă facturile sunt furăciuni” a spus Monica Tatoiu la Showblitz de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel