Monica Tatoiu nu vrea să se împace cu Cătălin Măruță. Vedeta rămâne fermă: „Eu când dau delete, e delete”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Măruță și Monica Tatoiu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Măruță și Monica Tatoiu, instagram/ colaj foto

Monica Tatoiu nu vrea să îngroape securea războiului dintre ea și Cătălin Măruță. Cei doi nu și-ai mai vorbit de zece ani.

Monica Tatoiu și Cătălin Măruță nu își mai vorbesc de aproape zece ani, după ce prezentatorul TV  a vrut să-i facă o farsă vedetei. Cu toate astea,  în emisiunea din 21 iulie a prezentatorului de la PRO TV și-a exprimat dorința de împăcare cu femeia de afaceri.

Monica Tatoiu: „Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit”

Recent, Cătălin Măruță și-a amintit de farsa pe care i-a făcut-o vedetei, dar care nu a fost dată pe post. Persoana care a încercat să medieze această relație ruptă a fost Mara Bănică. Mai exact, jurnalista a sunat-o pe Monica Tatoiu încercând s-o împace cu Cătălin prezentatorul TV, însă n-a avut mare succes.

Femeia de afaceri a recunoscut că își focalizează energia pe lucruri mult mai importante decât neînțelegerile dintre ea și Cătălin Măruță. 

„La mine e o chestie: primești 100%. Eu am încredere în oameni. Mara m-a sunat ieri, imediat după emisiune. Ce i-am spus Marei e următorul lucru: Eu când dau delete, e delete. Eu am în familie oameni cu care nu vorbesc de zeci de ani.

Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit. I-am spus Marei, fac interviu cu ea, la mine acasă. O primesc oricând.

Sunt prea bătrână să îmi pierd timpul să explic oamenilor unde greșesc. Errare humanum est, perseverare diabolicum (n.r.: traducere din latină: A greși e omenește, a persevera în greșeală e diabolic)”, a declarat Monica Tatoiu pentru FANATIK.

Monica Tatoiu a dezvăluit dorința pe care o are, după moarte

Monica Tatotoiu a vorbit în cadrul unui interviu despre ultima dorință pe care o are după ce va muri. Vedeta, în vârstă de 66 de ani, dezvăluie că nu își dorește să fie înmormântată și i-a spus deja fiului ei ce trebuie să facă, după ce aceasta se stinge din viață.

”Cu excepția pandemiei din 2020, din 2008 sunt într-un oraș francez dansând pe felurite ritmuri cu bărbatul meu etern. Așa că am învățat Franța cât să iau 10 la geografia și istoria ei. Ce îmi doresc de la anii care vin? Să pot călători pe picioarele mele, fără să uit unde sunt actele și portofelul. Și, la sfârșit, din cutie, fiul meu să mă împrăștie în laguna din Saint Francois, în timp ce se aude balada lui Ciprian Porumbescu, ca să mă întâlnesc cu tata. Era cântecul lui de suflet!”, ne-a mărturisit Monica Tatoiu, o eternă îndrăgostită de călătorii.”, a spus Monica Tatoiu, potrivit ciao.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel