Monica Tatoiu, motivul pentru care nu bea niciodată alcool, la sfârșit de săptămână: „Când deschid sticla de șampanie, e un regat.”

Data publicării:

Monica Tatoiu a dezvăluit motivul pentru care nu bea niciodată alcool, la sfârșit de săptămână. 

Monica Tatoiu este una dintre cele mai surprinzătoare apariții din țara noastră. Ajunsă la vârsta de 67 de ani, celebra femeie de afaceri spune mereu lucrurilor pe nume și nu se ascunde niciodată de la a da cărțile pe față, indiferent de valul de reacții pe care l-ar putea stârni declarațiile acesteia. Monica Tatoiu a vorbit, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță, theXclusive,  despre trecut și perioada adolescenței. Vedeta a recunoscut că nu și-ar dori să se întoarcă în timp și că este fericită cu viața pe care o are acum.

„Nu aș da înapoi. Să am 20 de ani când lumea o ia razna? Doamne ferește! Sunt super fericită, vârsta asta este top. Sunt mai deșteaptă de 10 ori decât când beam și mă îmbătam în 10 minute, mai fericită în relația mea cu universul și nu aș vrea să alerg acum după un bărbat când sunt din ce în ce mai.... Oferta de pe raft este groaznică.”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu, motivul pentru care nu bea niciodată alcool, la sfârșit de săptămână

De-a lungul timpului, Monica Tatoiu a recunoscut că bea câte un pahar de șampanie în fiecare zi. Cu toate astea, ziua de vineri este zi de post pentru vedetă, astfel că nu pune gura pe alcool.

„Am bărbatul ideal, am suficienți bani cât să nu-mi fie frică când vine plata facturii la energie și am o relație specială cu Dumnezeu pe care n-am avut-o înainte. Este o singură zi pe săptămână în care nu beau alcool, vinerea. Mănânc cartofi, beau apă, beau ceai, dar vinerea nu beau alcool, deși îmi place foarte mult. Nu beau alcool și nu mănânc carne. O zi pe săptămână și e foarte bine. Sâmbătă dimineață, când deschid sticla de șampanie, e un regat.”, a mai povestit Monica Tatoiu.

 Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață

Fosta profesoară a dezvăluit că se „doctoricește” cu șampanie, în fiecare dimineață. Femeia de afaceri consideră această băutură un medicament și rar se întâmplă să lipsească din rutina zilnică. 

Seara, vedeta se răsfață cu minim un pahar de vin roșu, pe care îl consideră aliment. 


„Dimineața beau un pahar de șampanie. Eu beau vin roșu seara și șampanie, altceva, nimic. Vinul e aliment, șampania este medicament. Dar atenție! Încă o dată, eu nu conduc în București, de exemplu, conduc afară. Nu te apuci să bei înainte de a intra într-o emisie, să spui prostii. Eu beau seara un pahar de vin și stau și scriu. Eu nu pot să scriu fără vin. Nu tării. Eu nu pot să îi înțeleg pe ăștia care beau, tineretul. Cu shot-uri, amestecuri și niciodată amestecat”, a declarat Monica Tatoiu, citată de wowbiz.ro.

Monica Tatoiu bea alcool de la 18 ani

Vedeta își amintește de adolescența ei și mărturisește că s-a apucat de fumat la vârsta de 17 ani, în ciuda faptului că tatăl ei era medic cardiolog. Ea spune că părintele ei nu a reușit să o convingă să renunțe. De asemenea, tot faptul că tatăl ei era medic și obișnuia să primească sticle de alcool cadou a împins-o spre băutură, pe care a început să o experimenteze de la vârsta de 18 ani. 

„Și nouă ne spuneau să nu fumăm și să nu bem, dar asta nu ne-a oprit să fumăm sau să bem. Acești copii de 18 ani au părinți de 40 de ani, care, la rândul lor au fost debusolați de trecerea de la socialism la capitalism. Eu arăt cu degetul spre marele capital care vrea profituri rapide, distrugând viitorul unei generații care este liberă, frumoasă, dar incultă.

Eu fumez de la vârsta de 17 ani, având un tată cardiolog. Nu a putut să mă împiedice să fumez. De la 18 ani am băut alcool pentru că tata era medic și primea whiskey. Așa era pe vremuri. Trebuie să acceptăm lucrurile acestea”, a spus femeia de afaceri pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel