Monica Tatoiu, moda primăvară-vară 2021. Află ce culori sunt la modă sezonul acesta

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Tatoiu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, sursa foto Facebook

Monica Tatoiu dă moda. Ce sfaturi are vedeta pentru alegerea ținutelor din sezonul cald?

Monica Tatoiu este una dintre cele mai mai îndrăgite vedete din România. Iar de câțiva ani, aceasta a abordat un stil vestimentar casual și plin de culoare. Este mereu la curent cu noile tendințe în modă, iar shoppingul este pentru ea o activitate recreatoare: ”este cel mai bun tratament pentru depresie, chiar dacă uneori este obositor”, a afirmat Monica Tatoiu pentru emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV.


”Ați văzut-o pe regina Elisabeta în ultimii 20 de ani? Roz, galben...Negru e pentru babe ca voi” (r.d. adresându-se reporterei Pro TV), a spus Monica Tatoiu în timp ce dădea o raită prin magazine în căutare de ținute noi pentru primăvară. 


Monica Tatoiu își dorește să fie în tendințe și este mereu atentă la tot ce apare nou în materie de modă. Vedeta a dezvăluit și care sunt culorile pentru sezonul primăvară-vară 2021. 


”Există niște site-uri care îți spun care este trendul de culoare. Pentru 2021, cele două culori propuse și pe care o să le vedeți în magazine: un anumit tip de gri (șoricel) și un anumit tip de galben”, a mărturisit vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel