Monica Tatoiu, mărturisiri dureroase despre cea care i-a dat viață, la niciun an de la deces. Ce i s-a întâmplat mamei sale înainte de a muri: "A scăpat de povara bolii"

Monica Tatoiu, captură video YouTube
Descriere foto: Monica Tatoiu, captură video YouTube

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri dureroase despre mama sa, la aproape un an de la deces. 

Monica Tatoiu Și-a pierdut mama anul trecut. În luna octombrie, chiar în săptămâna Sfintei Paraschiva, mama vedetei a plecat la cer. Era o femeie credincioasă, după cum o descrie vedeta, de câte ori vorbește despre ea. 

Monica Tatoiu, mărturisiri dureroase despre cea care i-a dat viață, la niciun an de la deces

A trecut un an de când mama Monicăi Tatoiu s-a stins din viață. Vedeta a făcut dezvăluiri dureroase despre momentele grele prin care a fost nevoită să treacă cea care i-a dat viață. 

„Mama nu mai ieșise din casă în ultimii 5 ani, cu excepția internării pentru Covid în martie anul trecut. Viața ei a fost dedicată lui Dumnezeu, citirii și interpretării Bibliei. Am 20 kg de manuscrise care trebuie editate. Sunt fericită că a scăpat de povara bolii și s-a dus către cel pe care l-a iubit și venerat toată viața ei. Trebuia să fie călugăriță dar a fost mamă și soție și fără acest sacrificiu eu nu existam. Nu avea încredere în doctori și spitale. Credea că rugăciunea vindecă orice. Putea să mai trăiască dar a refuzat relația cu instituțiile „Cezarului”. Și asta i-a fost fatal sau benefic. M-am rugat “Doamne, facă-se voia Ta”. Este rugăciunea în care pun toată speranța întotdeauna. Pentru că asta m-a învățat mama.”, a mărturisit Monica Tatoiu, pentru ciao.ro.

Ce a moștenit Monica Tatoiu de la mama sa

„Am moștenit de la mama Dica credința că nu sunt singură pe lume. Că El vede când fac bine și mă ridică și vede când mă abat de la calea Lui. Și mă corijează cu dragoste de părinte să găsesc drumul înapoi. Mama se ruga pentru mine și mă corija când o luam razna. Acum trebuie să trăiesc din depozitele pe care le-a făcut ea pentru mine. Simt ceea ce simt elevii dintr-a patra când se despart de doamna învățătoare.”, a mai spus femeia de afaceri, pentru aceeași sursă citată. 

De ce refuză Monica Tatoiu refuză să meargă la cimitirul unde este înmormântată mama ei

Vedeta spune că nu poate merge la cimitir, pentru că nu simte că mama ei ar fi acolo. În schimb, ea vorbește mereu cu aceasta, în gând. 

„Eu la mama la cimitir nu mă duc, acolo e doar o bucată de pământ, țărână. Eu cu mama vorbesc.  M-am apucat să fac ce gătea ea și toate au ieșit. Și cât găteam, vorbeam cu ea. Și-mi aminteam cum mă boscorodea… Spiritul ei aici se află, nu la cimitir. I-au făcut slujbele, dar eu nu cred în asta”, spunea Monica Tatoiu pentru CANCAN

Monica Tatoiu, motivul pentru care nu îi face pomeni mamei sale

Monica Tatoiu a mărturisit că nici mama nu a făcut niciodată pomeni, nici măcar pentru tatăl său. 

„Nu, nu! Maică-mea nu a făcut pomeni în viața ei. Nici pentru tatăl meu. La noi erau altfel de relații cu Dumnezeu! Nu știu dacă era bine sau rău, dar era altfel! Nu am putut să fac parastasul de 40 de zile pentru mama, care a fost în urmă cu câteva zile. Nici nu știu exact data pentru că eu nu le am cu asta. Mă văd cu fratele meu care vine de la Timișoara, mâncăm la masa părinților, moștenită de la bunici, în amintirea mamei. Mergem la Mănăstire la Pătrunsa, că eu nu pot ajunge la Timișoară să fac slujbe.

Când am îngropat-o pe mama eu am luat pământ și l-am pus la capătâiul unui prieten, aici la Pisioata. Și mă duc la maica, acolo este și Făcătoarea de Minuni. Au acolo niște bătrâni de care au grijă și mă gândesc să le plătesc să aibă și ei sărbătorile cu mesele pline, să fie de sufletul mamei mele. Apoi, cu fratele meu, pe gândim de ea, povestim, ne uităm la poze.”, a declarat Monica Tatoiu pentru fanatik.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 aug 2023, 16:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience