Monica Tatoiu, la un pas de moarte pe șosea. Vedeta a vorbit despre momentele de coșmar prin care a trecut: „Era să mor”

Data publicării:

Monica Tatoiu a povestit cum a fost la un pas de moarte, pe șosea. 

Monica Tatoiu a trecut prin momente cumplite, după ce a fost la un pas de moarte, chiar pe șosea, din cauza unor șoferi iresponsabili. Vedeta recunoaște că s-a speriat teribil și își dorește ca autorităților să ia măsuri în rândul deținătorilor de permis auto.

Monica Tatoiu, la un pas de moarte pe șosea

„Am avut probleme pe drum. Am crezut că… se circulă înfiorător, am stat cu inima cât un purice. La 120 km pe stradă, italienii sunt foarte agresivi, cea mai nasoală a fost întoarcerea în țară. Sunt mașini care îți taie fața. Trebuie camere. Sunt o grămadă de tineri care te omoară, eu sunt de acord să pună camere și să li se ia carnetele. Cu cât te apropii de România vezi cum se conduce cu viteză. Ne-au povestit niște prieteni că românii sunt primi care fac accident.", a declarat Monica Tatoiu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Monica Tatoiu, amenințată cu moartea de părinții șoferului care a produs tragedia din 2 Mai

Monica Tatoiu a făcut o serie de declarații neașteptate, după ce Vlad Pascu a cauzat accidentul din stațiunea 2 Mai, soldată cu moartea a doi tineri de 20, respectiv 21 de ani. Vedeta a mărturisit că că îl cunoaște pe tânărul de 19 ani de când acesta era foarte mic și spune că el nu are nicio vină pentru ceea ce s-a întâmplat. Totodată, Monica Tatoiu a precizat că, în urmă cu mai mult timp, tatăl tânărului care a provocat tragedia ar fi amenințat-o cu moartea, din cauza unui parc. 

„Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil... copilul nu are nicio vină”, a mărturisit vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Monica Tatoiu, propunere controversată: „Să se legalizeze drogurile şi prostituţia”

„Este absurd că nu se legalizează canabisul şi prostituţia. Este un lucru pe care trebuie să îl acceptăm. Nicio ţară din lumea asta civilizată nu a pierdut lupta cu drogurile. Mai bine legalizezi cannabisul, îl controlezi la intrare, aşa cum se întâmplă în Olanda.

Ai nişte corturi unde te duci şi îţi spune dacă este adevărat sau dacă este amestecat cu tot felul de porcării care te ucid. Decât să trimiți la pușcărie niște puști de 16 ani care nu înțeleg. Poți să îi repeți la infinit că o să moară şi o să dreagă, dar nu va înțelege”, a declarat Monica Tatoiu pentru Fanatik. 

Monica Tatoiu, amintiri din adolescență

„Și nouă ne spuneau să nu fumăm și să nu bem, dar asta nu ne-a oprit să fumăm sau să bem. Acești copii de 18 ani au părinți de 40 de ani, care, la rândul lor au fost debusolați de trecerea de la socialism la capitalism. Eu arăt cu degetul spre marele capital care vrea profituri rapide, distrugând viitorul unei generații care este liberă, frumoasă, dar incultă.

Eu fumez de la vârsta de 17 ani, având un tată cardiolog. Nu a putut să mă împiedice să fumez. De la 18 ani am băut alcool pentru că tata era medic și primea whiskey. Așa era pe vremuri. Trebuie să acceptăm lucrurile acestea”, a mai spus femeia de afaceri pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel