Monica Tatoiu, despre viața de mamă: Cât Victor a fost mic nu am prea fost mamă

Data publicării:
Sursa foto: Monica Tatoiu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Monica Tatoiu, Instagram

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri despre viața de mamă și despre cele mai frumoase amintiri pe care le are cu fiul ei.

Monica Tatoiu se poate mândri cu un băiat de 28 ani și cu o căsnicie fericită de 39 de ani. Recent, aceasta a vorbit, într-un interviu, despre relația pe care o are cu  băiatul ei. Vedeta a recunoscut faptul că nu a fost foarte implicată în creșterea fiului ei, însă au existat câteva reguli peste care Victor nu a avut voie să treacă, până la vârsta de 18 ani.

„Cât Victor Jr. a fost mic nu am prea fost mamă. L-au crescut soacra mea și bonele. Când a crescut am fost mai mult prieteni decât mama fiu. Am avut însă câteva reguli peste care nu s-a trecut. Fără petreceri nesupravegheate și discoteci până la 18 ani. Bacalaureat la fizică, matematică și economie. Neapărat schi, înot și un sport de echipă. O limbă străină vorbită fluent. Șofat singur doar după 6 luni de monitorizare de pe scaunul din dreapta. Cu o mașină fără fițe."', a declarat Monica Tatoiu, potrivit viva.

Care este cea mai urâtă amintire pentru Monica Tatoiu

Vedeta și-a amintit și unul dintre momentele care i-au produs cea mai mare panică, provocată de fiul ei. 

„Cea mai groaznică experiență a fost când l-a apucat iubirea de scufundări (acum este dive master) și a ieșit din adâncuri cu un deget sfârtecat de la o epavă. Sau când, la Singapore, l-am lăsat să se scufunde cu rechinii și l-am găsit la spital mușcat de nu știu ce gânganie, când a doua zi aveam avion', a mai spus afacerista.

"A fost cel mai frumos an mamă-fiu"

Monica Tatoiu și-a amintit cu nostalgie și despre cea mai frumoasă perioadă petrecută cu Victor. Chiar dacă a fost anul în care băiatul a picat bacalaureatul, aceasta spune că experiența care a urmat a fost minunată.

„Am fost cea mai fericită când mi-a spus că nu face matematică cu mine că-s expirată și a pierdut bacul din cauza matematicii. După șase luni cu mine a luat notă maximă, dar a pierdut un an și eu am câștigat un an minunat cu puiul meu, doar pentru mine. A fost cel mai frumos an mamă-fiu. Acum este as în programe de design și îmi spune ce bine este că l-am împins să performeze în matematică. El este artist ca inclinații, dar are un avantaj în design pentru că gândește și inginerește', a povestit afacerista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel