Monica Tatoiu, diagnosticată cu o boală agresivă. Ce semne îi apar pe corp: „Am învățat să trăiesc cu chestia asta”

Data publicării:
Monica Tatoiu, captură video YouTube
Descriere foto: Monica Tatoiu, captură video YouTube

Monica Tatoiu a vorbot despre boala agresivă cu care a fost diagnosticată.

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Recent, Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre boala agresivă cu care a fost diagnosticată. 

Monica Tatoiu, diagnosticată cu o boală agresivă

Monica Tatoiu, în vârstă de 66 de ani, este foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Cu toate astea, vedeta a vorbit deschis despre boala cu care se luptă de ani de zile. Mai exact, aceasta a moștenit de la tatăl ei psoriazis, iar la rândul ei a transmis-o fiului ei, în vârstă de 29 de ani. Boala a debutat când avea doar 24 de ani și s-a agravat la 28 de ani:

„Doctorul meu nu mă lasă să stau la plajă decât în zona cu psoriazis. De aceea, trebuie să mă expun trei luni la soare, pentru că altfel sunt un fel de reptilă. Singura soluție e soarele, razele ultraviolete sunt foarte bune. De aceea, de ani buni plec în luna noiembrie în Caraibe. În general, femeile care au această afecțiune chiar suferă”, a povestit Monica Tatoiu pentru Impact.

Monica Tatoiu: „Am învățat să trăiesc cu chestia asta”

Monica Tatoiu susține că s-a obișnuit să trăiască cu această afecțiune, însă are momente când are momente când o afectează foarte rău. 

„Cam 30% o au, iar boala ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești, în cazul meu e boală luată de la tata, iar fiul meu m-a moștenit pe mine, n-am ce să-i fac, asta-i viața și nu există tratament. 

Există doar unul, niște injecții, dar care-ți afectează ficatul sau altele, ca la vaccinuri. Fiul meu era disperat. Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos. Imaginați-vă o fată tânără plină de bube.

De câte ori sunt agitată, încep să mă mănânce coatele, genunchii, încheieturile, în general, la mine și gleznele. Am învățat să trăiesc cu chestia asta. A fost greu, dar sunt valuri care vin și trec. Dar, dacă stau la soare, s-a mai atenuat, măcar la coate.
La mine se vede la televizor, pentru că gesticulez, mi se văd coatele. Și mă dau cu tot felul de creme. O soluție au fost cremele cu cortizon, dar nu le recomand, pentru că cortizonul face și bine, dar și rău”, a mai spus Monica Tatoiu pentru sursa citată.

Monica Tatoiu a dezvăluit dorința pe care o are, după moarte

Monica Tatotoiu a vorbit în cadrul unui interviu despre ultima dorință pe care o are după ce va muri. Vedeta, în vârstă de 66 de ani, dezvăluie că nu își dorește să fie înmormântată și i-a spus deja fiului ei ce trebuie să facă, după ce aceasta se stinge din viață.

”Cu excepția pandemiei din 2020, din 2008 sunt într-un oraș francez dansând pe felurite ritmuri cu bărbatul meu etern. Așa că am învățat Franța cât să iau 10 la geografia și istoria ei. Ce îmi doresc de la anii care vin? Să pot călători pe picioarele mele, fără să uit unde sunt actele și portofelul. Și, la sfârșit, din cutie, fiul meu să mă împrăștie în laguna din Saint Francois, în timp ce se aude balada lui Ciprian Porumbescu, ca să mă întâlnesc cu tata. Era cântecul lui de suflet!”, ne-a mărturisit Monica Tatoiu, o eternă îndrăgostită de călătorii.”, a spus Monica Tatoiu, potrivit ciao.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel