Monica Tatoiu, declarații controversate: „Dacă ai celulită și pulpele mari de ce porți fustă mini?„ Ce spune vedeta despre ipocrizie

Data publicării:
Sursa foto: Monica Tatoiu, captură YouTube/ Tare de tot
Descriere foto: Sursa foto: Monica Tatoiu, captură YouTube/ Tare de tot

Monica Tatoiu a făcut o serie de declarații neașteptate. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Monica Ttatoiu spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Recent, vedeta a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a abordat mai multe subiecte legate de societatea în care trăim, dar și despre anumite întâmplări prin care a trecut.

Monica Tatoiu, declarații controversate

Monica Tatoiu a ținut să facă câteva declarații controversate despre ipocrizie. Totodată, vedeta a povestit o întâmplare, care, se pare că a enervat-o la culme. 

„Refuz să mai fiu ipocrită, m-am săturat! Ieri mi s-a întâmplat ceva. Nu mai vreau să fiu ipocrită, gata, m-am săturat! Eram la o filmare și era una ieri acolo, avea celulită și m-am uitat la ea și i-am zis: ”Fată, dacă ai celulită și ai pulpele mari de ce îți pui fustă mini?”. Avea și tocuri. Am zis că sare lumea în aer. Și eu am picioare urâte, dar nu pot să ies din casă așa. Vouă vă plac femei d-astea! Din cauza voastră, a consumatorilor se întâmplă lucrurile acestea.

Îi văd pe unii atât de familiști, dar dacă îi scuturi.. și ele și ei au ieșit în afara dormitorului cu altele sau alții. În România dacă te-ai căsătorit azi, mâine te întreabă ”Când faci un copil?”. E groaznic, societatea e bolnavă de ipocrizie. Bunicii vor copii, dar nu se gândesc ce probleme aduce un copil cuplului. La noi nu există să te pui la masă și să discuți lucrurile. Și căsătoria tot o afacere este!”, a declarat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu susține că sfârșitul lumii este aproape. 

„Voi nu vă dați seama? Statisticile spun, desfrâul ăsta e exact apropierea sfârșitului, scrie și la Biblie!”, a mai spus Monica Tatoiu în cadrul podcast-ului cu Viorel Grigoroiu.

Pensia uriașă pe care o câștigă Monica Tatoiu

„Da, sunt milionară. Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal? Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de  22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, cum zice fata lui Mask, că trebuie toți împușcați.”, a declarat Monia Tatoi, în cadrul unui podcast.

Salariul pe care îl câștiga Monica Tatoiu

Vedeta își amintește cum în copilărie a experimentat aceleași sentimente prin care și băiatul său a trecut, la rândul său. Aceasta își vedea tatăl extrem de rar, care își dedica exclusiv timpul vieții profesionale. 

„Eu n-am avut probleme, eu niciodată nu am cerut să mi se mărească salariul, nu am cerut să mi se dea, mereu mi s-a dat. Eu am avut salariul 40.000 de euro, la care s-au plătit taxele. Trebuia să știu să mă opresc de mai devreme și tata a fost la fel, în 25 de ani, l-am văzut o oră pe săptămână, stătea numai în spital, a murit în spital, nu a avut concediu în 25 de ani, iar eu l-am copiat, meseria a fost viața lui. Mi-am uitat copilul o dată sub birou, iar eu mi-am dat seama în mașină că lipsește. Totul vine cu un cost. Mă doare când îmi zice asta băiatul. Asta-i viața, nimeni nu-i perfect.”, mai spune ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel