Monica Roșu, schimbări bruște în timpul sarcinii: "Este mai importantă sănătatea mea și a bebelușei"/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Roșu, sursa instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Monica Roșu, sursa instagram

Monica Roșu a vorbit la Interviurile Spectacola despre schimbările produse în viața ei de când a rămas însărcinată.

Monica Roșu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Gimnasta ne-a dezvăluit schimbările bruște care s-au petrecut în viața ei în ultimele luni. În vârstă de 33 de ani, dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena, campioana noastră a mărturisit că s-au produs destul de multe schimbări în viața ei, după ce a rămas însărcinată.

"S-au schimbat destul de multe în viața mea, s-au schimbat foarte multe cu organismul meu. Am făcut mișcare până în august-septembrie, am mers la sală. Am început să merg la sală chiar după ce am ieșit din starea de urgență, neștiind ce se va întâmpla cu mine. Am fost la sală atâta timp cât am considerat că sunt în siguranță. Când numărul cazurilor au început să apară și din ce în ce mai multe cunoștințe pe care le aveam și prieteni ne spuneau că s-au infectat am decis să nu mai merg și să fac mișcare atât cât puteam acasă, să ies mai mult să mă plimb pentru că este mai importantă sănătatea mea și a bebelușei," a spus Monica Roșu la Interviurile Spectacola.

Din punct de vedere alimentar și al regimului, Monica Roșu a dezvăluit că lucrurile nu s-au schimbat foarte mult față de perioadă dinainte de sarcină.

"Din punct de vedere alimentar nu s-a schimbat absolut nimic. Nu mi-a fost rău, nu mi-a fost greață, m-am simțit foarte bine. Au fost zile și zile. Am avut zile în care eram mai moleșită și nu aveam starea necesară de a face anumite lucruri, dar nu mi-a fost rău, nu am stat la pat(...) Mă bucur că am fost activă și m-a lăsat să fiu activă, să fiu bine. Legat de mâncare nu s-au schimbat foarte multe. Nu am avut pofte. Am zile în care mănânc poate și mai puțin decât mâncam înainte, dar încerc să mă comport ca și cum nu aș fi fost însărcinată, fix același regim îl am. Dacă am pofte mi le satisfac, nu am nicio restricție", a mai spus Monica Roșu.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel