Monica Roșu, pe ultima sută de metri de sarcină. DEZVĂLUIRI despre viața de viitoare mămică. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Roșu. Foto Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Monica Roșu. Foto Spectacola

Monica Roșu, fostă gimnastă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004, vine la Interviurile Spectacola și DC News,  miercuri, de la ora 18:00, pentru a vorbi despre cum se simte în ultimele săptămâni de sarcină și cum se pregătește pentru întâlnirea cu fetița ei. 

În 2004, Monica Roșu înfrunta cea mai mare provocare din viața ei: Olimpiada de la Atena. Era încă o adolescentă, însă a reușit performața de a câștiga două medalii de aur: la individual, la sărituri, şi cu echipa.

A început gimnastica la 4 ani și spune că jumătate din copilărie și-a petrecut-o în cantonamente, alături de colegele ei, care i-au devenit a doua familie. 

La 33 de ani, frumoasa sportivă are în față o nouă provocare, una care nu are legătură cu sportul, deși spune că abia așteaptă să iasă la alergat împingând căruciorul. Monica Roșu este însărcinată în 35 de săptămâni și abia așteaptă să își cunoască bebelușul. Fosta gimnastă va naște în luna februarie o fetiță. 


Care au fost cele mai mari provocări cu care s-a întâlnit în sarcină, ce nume va alege pentru fetița ei dar și cum a transformat-o gimnastica, aflați miercuri, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

Youtube video image

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel