Monica Roșu, în rolul de mămică. Cum se descurcă fosta gimnastă: „Ziua mă ajuta și tati”

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Roșu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Monica Roșu, sursa foto Instagram

Monica Roșu trăiește cele mai frumoase clipe de când a devenit mămică. Fosta gimnastă spune că nu mai are timp de nimic. Cine o ajută să aibă grijă de fetița ei?

Monica Roșu a devenit mămică de fetiță și toate prioritățile ei s-au schimbat. Fosta gimnastă este foarte fericită de când s-a născut minunea ei, dar spune că uneori are nevoie de ajutor pentru a putea face față. Chiar dacă oboseala își spune cuvântul, aceasta are parte de foarte mult sprijin din partea soțului. 


„Suntem bine, cumințele, liniștite, mai și plângem. Alia este prioritatea noastră, totul s-a schimbat. Nu mai avem timp ca înainte. Ziua mă ajuta și tati, dar în rest sunt singură. Noaptea facem cu rândul pentru că e destul de greu să te trezești și noaptea și să stai și ziua cu ea. Mai vine și verișoara din cand in cand si ne ajută, dar nu mă plâng”, a mărturisit Monica Roșu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Spynews. 


Cei trei sunt foarte fericiți, iar tot ce își mai poate dori fosta gimnastă este sănătate. Chiar dacă toată lumea se așteaptă ca micuța să aibă ochii tatălui, Monica Roșu spune că încă nu s-au deschis atât de mult la culoare.  


„Ochii cred că sunt încă căprui, eu tot am speranța că se vor deschide și vor fi ca ai lui tati, dar nu contează. Sănătoasă să fie”, a mai adăugat campioana.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel