Monica Roșu este pregătită să nască: „Emoții pentru marea întâlnire”

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Roșu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Monica Roșu, sursa foto Instagram

Monica Roșu este însărcinată în nouă luni, iar la final de săptămână a anunțat că este pregătită pentru marele eveniment. 

Fosta gimnastă trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, este însărcinată în nouă luni și în curând va face cunoștință cu fetița ei. În vârstă de 33 de ani, dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena, Monica Roșu a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie și le-a împărtășit fanilor că este pregătită pentru venirea pe lume a bebelușei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Monica Roșu (@monicarosuofficial)


Monica Roșu a vorbit la Interviurile Spectacola despre schimbările din viața ei, dar și despre dificultatea de a alege un nume pentru fetița ei.


"S-au schimbat destul de multe în viața mea, s-au schimbat foarte multe cu organismul meu. Am făcut mișcare până în august-septembrie, am mers la sală. Am început să merg la sală chiar după ce am ieșit din starea de urgență, neștiind ce se va întâmpla cu mine. Am fost la sală atâta timp cât am considerat că sunt în siguranță. Când numărul cazurilor au început să apară și din ce în ce mai multe cunoștințe pe care le aveam și prieteni ne spuneau că s-au infectat am decis să nu mai merg și să fac mișcare atât cât puteam acasă, să ies mai mult să mă plimb pentru că este mai importantă sănătatea mea și a bebelușei," a spus Monica Roșu la Interviurile Spectacola.


Chiar dacă a mărturisit că se aștepta să fie mamă de băiat, Monica a spus că este extrem de fericită și abia așteaptă să o cunoască pe fiica ei. Soțul fostei gimnaste are deja un nume preferat. 


„Tăticului îi place foarte mult Davina și ne-am canalizat atenția asupra acestui nume. Trebuie să mai găsim un nume care să meargă cu Davina, mie îmi place Daria sau Raisa , am vrea să găsim un nume care să i se potrivească”, a mărturisit Monica Roșu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel