Monica Roșu, decizie grea. Ce nume va purta fetița ei: „Dacă era băiat, era mult mai ușor”/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Roșu. Foto Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Monica Roșu. Foto Spectacola

Monica Roșu a vorbit la Interviurile Spectacola despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Gimnasta se prăgătește să devină mămică și este pe ultima sută de metri cu pregătirile. 

Monica Roșu trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că va devenit mămică. În vârstă de 33 de ani, gimnasta, dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena, a vorbit despre schimbările din viața ei, dar și despre dificultatea de a alege un nume pentru fetița ei. 


Chiar dacă Monica Roșu se vedea mamă de băiat, vestea că va avea o fetiță a bucurat-o la fel de mult. Dacă ar fi fost băiat, ar fi ales numele de David, dar acum campioana a mărturusit că îi este foarte greu să aleagă din atatea nume frumoase. 


„Era mult mai simplu dacă era baiat și oarecum mă setasem că eu voi fi mamă de băiat. Dar iată că planurile s-au schimbat. S-a mai redus lista oricum. Este foarte greu să alegi un nume de fetiță, aparent. Îți plac atât de multe, dar când trebuie să alegi un nume pentru copilul tău mereu găsești ceva de obiectat. Încă nu avem un nume dar e bine că ni s-a mai restrâns lista. De la 20 de nume suntem undeva la 4 așa că până în februarie cu siguranță va rămâne și cel mai potrivit pentru ea. Avem câteva preferințe și tăticul are câteva preferințe, sperăm să facem cea mai bună alegere.”


Monica Roșu este de părere că părinții sunt cei care au ultimul cuvânt atunci când vine vorba de numele copilului. Cu nașii de botez doar se va sfătui, decizia o va lua împreună cu soțul ei. 


„Tăticului îi place foarte mult Davina și ne-am canalizat atenția asupra acestui nume. Trebuie să mai găsim un nume care să meargă cu Davina, mie îmi place Daria sau Raisa , am vrea să găsim un nume care să i se potrivească.”

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel