Monica Roșu a dezvăluit numele bebelușului. Cum o va chema pe micuța nou-născută: "E de origine arabă"

Data publicării:
Monica Roșu, sursa instagram
Descriere foto: Monica Roșu, sursa instagram

Monica Roșu a anunțat numele bebelușului nou-născut. După lungi discuții cu soțul ei, cei doi au decis.

Monica Roșu este în culmea fericirii după ce, în urmă cu o săptămână, a adus pe lume o fetiță. Invitată în cadrul emisiunii "Vorbește lumea", de pe PRO TV, fosta gimnastă a vorbit despre numele ales pentru bebelușa ei.

”Ne-am gândit și la nume. Toată lumea desăre asta întreabă. După lungi căutări și dezbateri, am găsit numele: Alia Maria! Alia înseamnă nobil, sublim, gingaș, frumos… E un nume de origine arabă, dar e fix pe numele ei”, a spus Monica, la "Vorbește Lumea", emisiunea de pe Pro TV.

Monica Roșu a vorbit și despre botezul micuței. Aceasta a mărturisit că momentan nu au programat nimic din cauza pandemiei de coronavirus.

”Să vedem dacă se poate face și vreo petrecere. Încă nu am discutat. Dacă nu, vom merge doar la biserică, așa, restrâns, iar petrecerea, pe altă dată. Toate fetele, fostele colege, m-au felicitat. M-au sunat, și doamna Mariana m-a sunat”, a povestit, entuziasmată, Monica Roșu. 

Fosta sportivă a mărturisit că totul este perfect în casă de când a apărut mezina familiei.

”Sunt înconjurată de animăluțe, acum. Sunt bine, micuța e sus, cu tatăl ei. Ce să facem zilele astea? Mâncăm, dormim… E foarte bine. A luat primul 10 din viața ei la naștere, a avut 3,10 kg. Este bine, este sănătoasă. Doarme, ne mai lasă și pe noi să dormim”, a continuat Monica Roșu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel