Monica Pop, de urgență pe masa de operație, după ce ginerele său a făcut șoc anafilactic: „Eram așa de sperietură și de ce s-a întâmplat cu ginerele” Cei doi au trecut prin momente dificile

Data publicării:

Medicul Monica Pop și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut, alături de ginerele său. 

Monica Pop, un cunoscut medic oftalmolog din București, a vorbit despre coșmarul prin care a trecut în momentul în catre a făcut peritonită, după un șoc anafilactic al ginerelui ei. În cadrul unui interviu pentru emisiunea În oglindă, celebrul medic a povestit că ginerele său a făcut șoc anafilactic, după ce a mâncat un pește cumpărat chiar de ea. La doar o zi, Monica Popa a ajuns pe masa de operație, după ce a făcut penitonită. 

Monica Pop, de urgență pe masa de operație, după ce ginerele său a făcut șoc anafilactic

Monica Pop recunoaște că a trecut prin momente cumplite alături de ginerele său. Aceasta nu înțelege ce alergeni avea peștele respectiv de a putut să-l ducă într-o stare atât de gravă.

„Peritonita am făcut-o într-o zi, după ce în ziua precedentă ginerele meu făcuse un șoc anafilactic după un pește pe care l-am cumpărat eu. După un ton roșu pe care l-am cumpărat eu. Cred că au încercat să pună în el niște alergeni, pentru că a făcut șoc anafilactic și a fost foarte grav.”, a povestit Monica Pop.

Monica Pop: „ Eram albă la față ca peretele și colegul cu care eram de gardă a zis: << Măi, Monica, du-te și caută-te”

„M-am dus cu el urgențe. Când m-am întors de acolo, eram albă la față ca peretele și colegul cu care eram de gardă a zis: << Măi, Monica, du-te și caută-te.

Ești albă ca peretele.>> Eram așa de sperietură și de ce s-a întâmplat cu ginerele. Un băiat foarte deosebit de altfel. Și a doua zi dimineață am făcut peritonita.”, a mai spus Monica Pop.

Monica Pop, confesiuni dureroase despre copilărie

În cadrul aceleiași emisiuni, Monica Pop a recunoscut că a trăit într-o familie modestă și recunoaște că a avut o singură pernă toată copilărie. 

«În casă era modest. Am avut o singură pernă.Am o înclinație să cumpăr perne oriunde le văd. O singură pernă am avut toată copilăria. Aveam o masă în mijloc, o casă tipică de ardeleni, un dulap mare, un pat și un fotoliu. Aveam o sobă de teracotă albă. Pe perete era un afiș unde scria: „Temperatura din casă, 18 grade, iar la baie copil, 20.” Atunci era o rigurozitate din punctul ăsta de vedere. La soba aceea dădea bunica drumul doar cât să fie temperatura pe care o recomandase pediatrul.», a mai spus Monica Pop.

Cum l-a cunoscut Monica Pop pe soțul său

« Când l-am cunoscut pe soțul meu, care era fiul unei paciente, ne-am hotărât să rămânem împreună. Atunci i-am dat telefon mamei ca să îl cunoască. Ea a venit, a stat vreo două zile cu noi, a observat, ne-am dus în vizită la sora ei și mama i-a zis soțului că vrea să vorbească cu el între patru ochi. S-au dus să vorbească într-o bucătărie și am ascultat la ușă. Mama i-a zis numai rele despre mine: „Fii atent pentru că o să stai foarte mult singur pentru că îi place meseria, nu o să îți gătească rață cu portocale, nu e o gospodină bună, e rea de gură.” Mama i-a zis: „Eu îți dau un singur sfat, du-te și nu te uita înapoi!” Soțul meu a zis că nu îl interesează. A fost de un bun simț de nedescris .», a povestit Monica Pop.

Monica Pop susține că soțul ei i-a fost alături necondiționat și a susținut-o în tot ceea ce și-a propus să facă. 

„ Soțul meu este un om de știință. Totdeauna m-a susținut în orice am făcut. Mai mult decât atât, m-a împins înainte. M-a ajutat în totdeauna, a făcut în totdeauna ce a putut. S-a ocupat de fetiță atât cât a putut. Este un soț ideal. Am avut noroc din acest punct de vedere .”, a spus Monica Pop.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel