Monica Pop a răbufnit în scandalul provocat de declarațiile lui Dragoș Bucur: „Este inadmisibil așa ceva și arată o înjosire a societății”

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Pop, Dragoș Bucur, foto Facebook
Descriere foto: Monica Pop, Dragoș Bucur, foto Facebook

Prof dr. Monica Pop a reacționat în scandalul declanșat de declarațiile actorului Dragoș Bucur. 

Mediul Monica Pop sare în apărarea actorului și spune că este inadmisibil ca cineva să fie atât de jignit, chiar dacă a greșit.

 

”Dragoș Bucur a greșit, când a scris că nu poartă mască și nu se vaccinează, era clar că știa din start că poziția sa nu va fi bine primită. În al doilea rând, de ce trebuie să povestești tot ce vrei să faci tu? Eu îl cunosc și nu cred că a făcut lucrul ăsta ca să iasă în față. 

Dar este inadmisibil, mă gândesc la sălbaticii care au scris să-l dea afară de nu știu unde, este inadmisibil așa ceva și arată o înjosire a societății, nu se poate așa ceva. Chiar dacă a greșit cineva, puteau să se exprime civilizat. Nu se poate să cobori atât de jos și să vorbești atât de urât despre un om. Mi se pare oribil, este un lucru pe care mi-aș fi dorit să nu-l văd niciodată”, a mai afirmat medicul, la Realitatea Plus.

 


Declarațiile lui Dragoș Bucur care au aruncat în aer internetul

Dragoș Bucur a fost linșat în mediul online după ce a declarat că nu poartă mască de protecție și nici nu se vaccinează împotriva COVID-19. 

 

‘Celor ce aleg sa injure si sa atace ii sfatuiesc sa se gandeasca la faptul ca in curand s-ar putea sa fie ei cei care nu vor mai avea libertatea de a exprima (sau chiar ataca) nici o idee sau o parere. Cred ca ne apropiem de acel moment si nu vreau sa particip la crearea lui. Nu sustin ca decizia de a nu ma vaccina este cea corecta, dar sustin si apar libertatea de a lua singur aceasta decizie.


Nu sustin ca decizia de a nu ma vaccina este cea corecta, dar sustin si apar libertatea de a lua singur aceasta decizie. Nu incurajez pe nimeni sa nu poarte masca, dar nu sunt de acord cu aceasta ordonanta militara si consider ca traiesc intr-o societate in care inca am voie sa nu fiu de acord cu guvernul si cu deciziile lui si sa imi exprim public acest dezacord.

Stiu sigur ca mai sunt oameni care gandesc ca mine, dar fie le este teama sa se exprime public, fie prefera sa stea departe de online. Sunt un om cu familie, sunt artist, cred in Dumnezeu si in libertatea de expresie, sunt sustinator al luptei impotriva discrimarii si astea sunt valorile dupa care ma ghidez in viata’, a declarat Dragoș Bucur pe Facebook.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel