Monica Odagiu, accident teribil. Un bărbat a murit: „S-a aruncat în fața mașinii. Totul a fost înregistrat pe camerele video”

Data publicării:
Monica Odagiu, foto Instagram
Descriere foto: Monica Odagiu, foto Instagram

Actrița Monica Odagiu a fost implicată într-un accident auto cumplit. Un bărbat și-a pierdut viața în urma impactului

Duminică, în jurul orei 16:15, Monica Odagiu conducea mașina personală pe o stradă destul de circulată din zona Calea Victoriei din Capitală și a accidentat mortal un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, potrivit Fanatik.

Ulterior, Monica Odagiu a fost testată cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost zero, deci s-a confirmat că aceasta nu a consumat alcool înainte de a se urca la volanul mașinii sale.

Monica Odagiu este în stare de șoc după ce a lovit mortal cu mașina un bărbat

Conform informațiilor Antena 3, imediat după accident, actrița le-a spus polițiștilor că pietonul a sărit în fața mașinii. 

 Actrița susține că acesta ”s-a aruncat în fața mașinii”. “A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, a fost reacția acesteia, în fața jurnaliștilor, potrivit Fanatik.

 

Mesajul postat de actriță, la câteva ore de la accident:

„Astăzi am trăit o experiență tragică. fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte aceste clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. 

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupă de caz au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile ele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. 

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie.

Vă rog să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a transmis Monica Odagiu pe Instagram.

 

Iubitul surorii acesteia susține că victima era în stare de ebrietate și a traversat neregulamentar strada

Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu, a ajuns la locul accidentului și a oferit câteva declarații. Potrivit unui martor, bărbatul accidentat ar fi fost în stare de ebrietate. Nu se știe dacă acesta s-a împiedicat sau s-a aruncat intenționat în fața mașinii. 

“Nu vă pot da detalii, nu am fost aici. A fost un martor care susținea că trecătorul ar fi fost în stare de ebrietate și că nu se știe dacă s-ar fi împiedicat sau s-ar fi aruncat în fața mașinii.

Eu nu pot să vă dau detalii, oamenii legii vor stabili cauzele, ei au mai multe informații”, a declarat Conrad Mericoffer, potrivit cancan.ro.


Mesajul autorităților

 

 “La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. 


Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare. Conducătoarea autovehiculului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație”, este mesajul transmis de autorități.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel