Monica Odagiu, accident. Gindrovel Dumitra, comparație: O dovadă extraordinară! La fel se întâmplă și în cazul medicilor

Data publicării:
Sursa foto: Monica Odagiu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Monica Odagiu, instagram

Digitalizarea poate fi "cutia neagră" a medicinei. Gindrovel Dumitra, comparație cu accidentul Monicăi Odagiu.

Întrebat dacă toate informațiile legate de consulturi, intervenții sau alte servicii medicale ce rămân într-o bază de date pot deveni ”dovadă” respectivului act medical, adică ”se vede clar cum a decurs intervenția, fie că e într-o sală de chirurgie, fie într-un cabinet de consultații”, dr. Gindrovel Dumitra a  făcut referire la o situație recentă, mai exact la un accident de circulație ce a avut loc duminica trecută, în care actrița Monica Odagiu a accidentat mortal o persoană care a sărit în fața mașinii.

Momentul în care actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un pieton a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Maşina condusă de Monica Odagiu venea dinspre Calea Victoriei spre Știrbei Vodă. Din primele cercetări, bărbatul de 35 de ani ar fi traversat neregulamentar.

Mai mult, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum mașina condusă de Monica Odagiu virează puternic spre stânga, către sensul de mers opus, imediat după ce îl lovește pe pieton. Martorii din zonă au auzit impactul de la zeci de metri distanță.

Monica Odagiu a fost testată cu aparatele alcooltest şi drugtest, iar rezultatele au ieșit negativ.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel