Monica Gabor și fiica ei, viață de LUX în America. Cele două s-au fotografiat într-un avion privat /FOTO

Data publicării:
Monica Gabor și fiica ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Monica Gabor și fiica ei, sursa foto Instagram

Monica Gabor și fiica ei, Irina, răsfăț total într-un avion privat. Fiica lui Irinel Columbeanu s-a tranformat într-o tânără domnișoară superbă. 

Monica Gabor trăiește o viață de lux în America alături de misteriosul Mr. Pink. După ce în urmă cu câteva luni se zvonea că fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubitul milionar, iată că cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar Monica Gabor duce din nou o viață de lux. 


Monica Gabor și fiica ei s-au fotografiat într-un avion privat, iar fanii au rămas uimiți cât de mare a crescut fiica lui Irinel Columbeanu și ce domnișoară frumoasă a devenit. Irina locuiește de câțiva ani alături de mama ei în Statele Unite. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Monica Gabor️️ (@monicagabor888)


„Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume.  

De fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ. Suntem un cuplu că oricare altul. Ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește. Suntem plini de sperantă că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna”, a declarat Monica Gabor în urmă cu ceva timp. 


Mr. Pink a avut grijă să îi pună Monicăi Gabor lumea la picioare. El s-a ocupat de amenajarea casei lor și a avut grijă să respecte religia catolică a vedetei. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a primit inelul de la milionarul chinez dar nu s-a grăbit să ajungă în fața altarului alături de el. 


„Inelul mi l-a dat Pink ca pe o promisiune că va avea grijă de mine pentru toată viaţa şi e, cumva, o promisiune făcută mamei mele. Mama tocmai decedase şi pentru el acel moment a fost unul de trezire: „Acum nu o mai ai pe mama ta, aşa că mă simt responsabil şi îi promit mamei tale că voi avea grijă de tine pentru totdeauna“. Pentru mine, e un inel care arată câtă încredere are în mine şi cât de mult mă iubeşte”, a declarat vedeta pentru OK Magazine. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel