Monica Gabor, de nerecunoscut. Vedeta a slăbit enorm de mult în ultima perioadă /FOTO

Data publicării:

Monica Gabor trece prin cea mai grea perioadă din viața ei după despărțirea de Mr. Pink. 

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după o relație care a durat 10 ani. Vedeta și-a făcut bagajele și a plecat la sora ei în Dubai. Ramona Gabor este stabilită acolo de mulți ani și are o afacere prosperă cu parfumuri. 


Monica Gabor a fost cunoscută de-a lungul timpului pentru frumusețea ei răpitoare și pentru silueta perfectă. Dar în ultima perioadă fanii au observat că fosta soție a lui Irinel Columbeanu a slăbit mult. 


Vestea că cei doi s-au despărțit a fost confirmată de Paul Mantea, cel care a ajutat-o pe Monica să plece în America. 


„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Paul Mantea pentru playtech.ro


Irinel Columbeanu nu crede că este vorba despre o despărțire, ci doar despre o simplă ceartă. 


„Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine!

 

Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița. Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală.

 

Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr.Pink, o să se înțeleagă și o să se împace. Deci dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi. Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă.

 

Ei și-au dat un reset la relație pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel