Monica Bîrlădeanu și mama sa, mărturisiri emoționante de Ziua Națională a României: „Am fost plecată de 1 Decembrie, timp de 13 ani” 

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: ProTV
Descriere foto: Sursă foto: ProTV

Monica Bîrlădeanu și mama sa au fost invitatate în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde au făcut mărturisiri emoționante cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Monica Bîrlădeanu a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță că a fost departe de țară timp de 13 ani în perioada sărbătorii de 1 Decembrie. În ciuda distanței, actrița a mărturisit că simțea sărbătoarea doar în online, urmărind evenimentele din țară de pe telefon. Dintre toate acestea, Monica Bîrlădeanu a subliniat că, dintre toate sărbătorile, cel mai mult îi lipseau Crăciunul și Paștele, momente în care familia și tradițiile românești aveau o valoare deosebită.

„Am fost plecată timp de 13 ani din România. Am fost plecată de 1 Decembrie, timp de 13 ani. 1 Decembrie îl savuram, cumva, online și mă uitam la ce se întâmplă în țară, pe telefon.

Au fost foarte mulți ani și mi se pare că a fost o sărbătoare care a lipsit, dar, desigur, cel mai mult lipsesc Crăciunul și Paștele, dar Crăciunul în special.

M-a prins Crăciunul și în Hawaii. Oriunde ai face Crăciunul, dacă nu ai familia lângă tine, parcă nu e Crăciun”, a mărturisit Monica Bîrlădeanu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Sursă foto: ProTV

Ce a simțit mama Monicăi Bîrlădeanu în tot acest timp: „A fost foarte greu. Ea era cea care lipsea de la masa de Crăciun, ea era cea care lipsea de Paște”

Mama actriței, prezentă și ea în emisiune, a adăugat că a fost dificil pentru ea să treacă prin aceste sărbători fără prezența fiicei sale, atât de 1 Decembrie, de Crăciun sau de Paște. Cu toate acestea, Minodora Tătărușanu a vrut ca Monica să fie fericită și să meargă pe drumul pe care și l-a ales.

„Pentru mine a fost foarte greu întotdeauna, pentru că îmi lipsea. Ea era cea care lipsea de la masa de Crăciun, ea era cea care lipsea de Paște, dar întotdeauna mi-am dorit ca fiecare dintre cei trei copii ai mei să facă ceea ce își doresc și ce-i împlinește pe ei. Dacă drumurile lor îi ducea la maginea pământului, eu eram mulțumită că sunt ei fericiți și își împlinesc visele. Mă mângaiam cu gândul că în curând Monica o să vină și vorbeam la telefon”, a povestit mama Monicăi Bîrlădeanu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

„Ceea ce lipsea era această conexiune, o legătură profundă, care se stabilește între noi românii”

Monica Bîrlădeanu a explicat că, în toți acești ani, s-a întors periodic în țară.

„În toți acești ani, eu m-am întors de multe ori în țară, în sensul că mai aveam treburi. Poate că eram de Paște aici, poate că eram de Crăciun aici. În orice caz, mă mai întorceam. Acolo eram bine, aici eram mai bine. De fapt, ceea ce lipsea era această conexiune, o legătură profundă, care se stabilește între noi românii. De exemplu, gașca mea din Los Angeles este o gașcă de români, deși aveam și prieteni americani. Dacă mă întâlneam cu un român acolo, instantaneu aveam senzația că îmi e frate. Există ceva care ne leagă. (...) Din 2016 am simțit că m-am regăsit. Mi-am format o gașcă, tribul meu de oameni în care mă regăsesc, cu care mă completez foarte bine. Aici am înțeles ce lipsea, de fapt. Lipsea conexiune asta profundă și o disponibilitate emoțională”, a mai mărturisit Monica Bîrlădeanu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel