Monica Bîrlădeanu, despre mutarea la Antena 1: Urmează să filmez un show unde voi fi eu “titulară”

Data publicării:
Sursa foto: Monica Bîrlădeanu/ facebook
Descriere foto: Sursa foto: Monica Bîrlădeanu/ facebook

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit mai multe detalii despre noile ei proiecte, după plecarea de la ProTV.

După 5 ani de Pro TV, Monica Bîrlădeanu a decis să schimbe postul de televiziune. Anunțul despre plecarea sa, l-a făcu chiar vedeta, pe pagina personală de facebook, unde a ținut să mulțumească echipei care a găzduit-o timp de 5 ani, dar și persoanelor care i-au urmărit evoluția în toate show-rile, filmele, în care a apărut, de-a lungul timpului.

Monica Bîrlădeanu a venit cu mai multe detalii despre plecarea sa și a dezvăluit faptul că în cadrul trustului Antena 1, va fi chiar realizatoarea propriei emisiuni.

"Ca să fim precişi… De fapt m-am mutat în trustul Antena Group, la postul Antena 1, unde urmează să filmez un show unde voi fi eu “titulară”. Însă între timp am fost invitată să jurizez alături de Delia, Mihai şi Cheloo o ediţie de iUmor, lucru care mi s-a părut absolut fabulos. E un show pe care îl urmăresc de ani buni. La PRO TV am lucrat cu mulţi oameni minunaţi cărora am ţinut să le mulţumesc public.", a declarat Monica Bîrlădeanu, potrivit click!

Cu cine păstrează Monica Bîrlădeanu relația, de la ProTV

Vedeta spune că, deși a părăsit trustul care i-a fost casă timp de 5 ani de zile, va păstra, în continuare, relația cu toți oamenii de care s-a apropiat, în această perioadă.

"Cu Vicky Răileanu am o prietenie destul de solidă, care n-a fost alterată deloc de finalul „Vlad”. Ne vedem destul de des. Ţin legătura şi cu regizorul Jesus del Cerro, Anghel Damian şi Elvira Deatcu. Ne-am văzut chiar recent împreună şi cu Adi Nartea la o întâlnire cu adolescenţii de la Liceul „Gheorghe Lazăr”, care contemplau o carieră în actorie. Iată că gaşca Vlad, în esenţă, nu s-a drestrămat, de fapt.", a mai dezvăluit aceasta.

Ce spune Monica Bîrlădeanu despre război

"Niciodată n-am crezut că în timpul vieţii mele voi trăi un război în proximitatea imediată, cu valuri de refugiaţi şi victime femei şi copii… Niciodată n-am crezut că va trebui să mă gândesc eu ce fac dacă… sau să-mi fac mental bagajul şi să mă gândesc ce-ar fi esenţial să am cu mine dacă…!", a mai spus Monica Bîrlădeanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel