Monica Bellucci şi Tim Burton, relaţie secretă. Dovezile care indică faptul că cei doi trăiesc o poveste amoroasă

Data publicării:
Monica Bellucci, Tim Burton, captură video YouTube
Descriere foto: Monica Bellucci, Tim Burton, captură video YouTube

Monica Bellucci şi Tim Burton au o "relaţie secretă" care durează de patru luni, scrie presa internațională. 

Actriţa italiană Monica Bellucci şi regizorul american Tim Burton formează un cuplu şi au o "relaţie secretă" care a început în urmă cu patru luni, a anunţat miercuri seară tabloidul britanic The Mirror.

Actriţa italiană, în vârstă de 56 de ani, şi regizorul de 64 de ani, care se cunosc de 16 ani, au decis ca relaţia lor să rămână secretă.

Presa internaţională afirmă că cei doi artişti au participat împreună la Festivalul Lumiere din oraşul Lyon, organizat în octombrie 2022, când Monica Bellucci i-a prezentat cineastului american un premiu special pentru întreaga carieră.

După ce actriţa i-a înmânat acel trofeu presupusului ei partener de viaţă, Tim Burton a făcut următoarea declaraţie pe scenă: "În toată viaţa mea nu m-am simţit niciodată atât de iubit ca în această seară. Bine aţi venit la cea mai bună înmormântare la care am participat vreodată!".

Cuplul a fost văzut împreună şi la proiecţia unei versiuni reeditate a "Silent Documentary Film", un documentar mut regizat în 1895 de cineastul francez Louis Lumiere.

Potrivit revistei Paris Match, cei doi "s-au întâlnit prima dată, pentru câteva momente, pe treptele Palatului Festivalului de la Cannes în 2006, însă abia 16 ani mai târziu, în culisele unui alt festival, au devenit mai apropiaţi".

Înaintea presupusei sale relaţii cu Tim Burton, Monica Bellucci nu se mai afişase în public alături de niciun parter din 2019, anul în care s-a despărţit de artistul Nicolas Lefebvre.

Anterior, actriţa italiană a fost căsătorită cu starul francez Vincent Cassel în perioada 1997 - 2013. Cei doi s-au cunoscut în 1996 cu ocazia filmărilor de la lungmetrajul "L'Appartement", regizat de Gilles Mimouni, şi au împreună două fiice - Deva, în vârstă de 19 ani, şi Leonie, în vârstă de 13 ani.

Tim Burton a avut o relaţie de 13 ani cu actriţa britanică Helena Bonham Carter, de care s-a despărţit în 2014. Cei doi au împreună doi copii, un fiu şi o fiică, notează Agepres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel