Monica Bârlădeanu a răbufnit, după ce s-a speculat că face nuntă cu esteticianul Lucian Popa: „Să încetăm cu gluma asta proastă”

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Bârlădeanu, foto Instagram
Descriere foto: Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Monica Bârlădeanu a răbufnit, după ce s-a speculat că face nuntă cu esteticianul Lucian Popa.

Monica Bârlădeanu a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a fost ținta unei farse de 1 aprilie. Mai exact, în presă a apărut un articol în care scria că se mărită cu medicul estetician Lucian Popa. Vedeta a fost enervată că nimeni nu a sunat-o pentru a confirma dacă este adevărat ce s-a scris. Mai mult decât atât, se pare că cei care au preluat articolul nu au citit știrea pănâ la final, astfel s-a creat o adevărată confuzie. 

Monica Bârlădeanu a răbufnit după ce s-a scris că face nuntă cu medicul estetician Lucian Popa

„Oameni buni, aș vrea să încetăm cu gluma asta proastă. N-am spus nimic timp de o săptămână de când biz.ro a construit ca PĂCĂLEALA DE 1 APRILIE un articol cum că m-aș mărita, la sfârșitul căruia au publicat și dezmințirea de mai jos, la care aveți și screenshot-ul atașat, ca să fie limpede pentru toată lumea.

Singura problemă e că nimeni nu citește nimic până la final în zilele noastre și mă trezesc iată, cu o serie de site-uri care preiau gluma asta ca și cum ar fi adevăr.”, a scris Monica Bârlădeanu pe Facebook.

Monica Bârlădeanu: „Nu îl cunosc pe domnul din ziar”

De asemenea, actrița a ținut să precizeze că nici măcar nu-l cunoaște pe bărbatul cu pricina, iar articolele de genul pot avea și niște consecințe.

„1. Nu îl cunosc pe domnul din ziar, nu l-am cunoscut niciodată și nici nu am auzit vreodată de domnia sa.

2. Nu am fost sunată de absolut nimeni dintre cei care au preluat știrea orbește, să mă întrebe dacă e adevărat. Aici… iertare, jurnaliști dragi, dar ar fi fost binevenit un telefon de confirmare, mai ales că nu vorbesc niciodată despre partea asta a vieții mele personale.”, a continuat vedeta.

3. O glumă proastă ca asta poate avea niște consecințe. Nu știu nimic despre viața domnului din articol, dar vă vorbesc ca om: v-ați gândit că poate domnul ăsta are o relație? O femeie care se poate simți rănită de un asemenea articol și între cei doi pot fi probleme?

V-ați gândit că mă pune și pe mine și pe familia mea în disconfort masiv sa tot dezmințim la fiecare telefon al unui cunoscut?”, a mai scris aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel