Monica Anghel, noi detalii despre starea ei de sănătate. Vedeta este infectată cu virusul COVID-19

Data publicării:
Monica Anghel, sursa instagram
Descriere foto: Monica Anghel, sursa instagram

Monica Anghel este infectată cu virusul COVID-19. Ce simptome a avut artista în primele zile?

Monica Anghel trece prin clipe grele după ce a fost confirmată pozitiv cu virusul Covid-19. Artista nu poate înțelege cum a luat virusul, mai ales că era vaccinată cu ambele doze împotriva coronavirus. Artista a fost cea care le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că a fost infectată cu virusul ucigaș. 


Monica Anghel se află acasă acum, împreună cu fiul ei. Tânărul nu este infectat cu virusul din China, iar soțul artistei se află cu mama acesteia, departe de pericolul de a lua boala. 


Monica Anghel s-a simțit rău cu câteva zile înainte, dar inițial a crezut că este vorba doar despre o răceală, mai ales că avusese concert în aer liber cu ceva timp în urmă. 


Primele simptome are artistei au fost durerile musculare, aceasta spune că simțea usturime și durere chiar și atunci când se spăla pe mâini sau își făcea duș. 


Monica Anghle și-a făcut un test rapid și a ieșit pozitv. S-a izolat imediat în casă împreună cu fiul ei și spune că este sub supravegherea medicului ei, care este foarte atent la felul cum evoluează boala.


„Sunt pentru prima oară în această situație, am fost vaccinată cu cea de-a doua doză de vaccin pe data de 5 aprilie. Înțeleg că dacă nu aveam vaccinurile făcute ar fi fost o formă foarte gravă. Sunt acasă, totuși fiind acasă sunt monitorizată de medicul meu [...].

Eu am crezut că este o răceală pentru că săptămâna trecută am avut un concert la Alba-Iulia și a fost în aer liber, a plouat și m-am gândit că am răcit, doar că eu sunt un om foarte responsabil și am considerat să fac un test rapid. A ieșit pozitiv, din păcate. Am luat legătura cu toți oamenii cu care am intrat în contact săptămâna trecută, din fericire toți au ieșit negativ'', a mărturisit Monica Anghel pentru Antena Stars



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel