Monica Anghel, dezvăluiri dureroase, chiar de ziua ei. Artista a trecut printr-o dramă de nedescris: ”A fost cumplit”

Data publicării:
Monica Anghel, sursa instagram
Descriere foto: Monica Anghel, sursa instagram

Monica Anghel a făcut dezvăluiri neștiute despre drama prin care a trecut în copilărie.

Monica Anghel a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 50 de ani. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, artista a trecut prin clipe de coșmar, în copilărie. Cu o zi înainte  să își schimbe prefixul, vedeta și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri dureroase despre drama care a marcat-o profund.

Monica Anghel a vorbit despre clipele grele prin care a trecut la vârsta de 6 ani, în momentul cutremurului din 1977. Casa în care a copilărit a fost demolată în fața ei de comuniști chiar la trei ani de la seismul puternic din 1977.

„Pentru casa aceasta, dărâmată de comuniști, noi am primit, la schimb, un apartament în cartierul Militari. Mutarea a fost cumplită. Blocul nu era gata și țin minte că m-am dus să duc gunoiul, iar când am revenit în baie, ca să mă spăl pe mâini, mi-a trecut peste picior un șobolan. Țin minte că m-am speriat cumplit, am plâns o oră.”, a povestit Monica Anghel pentru Impact.ro.

Artista a povestit că o parte din copilăria sa a petrecut-o la țară, însă familia vedetei s-a mutat la Unirii într-o casă care avea și curte, lucru care a făcut-o extrem de fericită pe Monica Anghel.

”Simțeau nevoia să pună mâna pe mine, iar acest lucru mă scotea din minți. Îi băteam și abia apoi îi întrebam de ce au pus mâna pe mine! Am făcut multe năzbâtii cu verișoara mea, Clara. Îi luam hainele, pantofii și fardurile mamei și le puneam pe noi! Pentru asta, mama nu ne certa, dar au fost vremuri când am luat bătaie și cu biciul de la ea. Am vrut să sculptez ceva și mi-am ”sculptat” mâna, de sus până jos. Acesta a fost un moment în care am luat o bătaie zdravănă”, a mai adăugat Monica Anghel pentru sursa citată mai sus.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel