Monica Anghel, despre prima suferință în dragoste. Cum a trecut peste: : "Nu l-am mai bagat în seamă"

Data publicării:
Descriere foto: Sursa foto Facebook Monica Anghel
Descriere foto: Descriere foto: Sursa foto Facebook Monica Anghel

Monica Anghel a făcut neștiute despre prima suferință în dragoste. 

Monica Anghel este una dintre cele mai iubite artiste. Vedeta este căsătorită din 2010 și are o familie superbă, de care este foarte mândră. Cu toate astea, în adolescență vedeta nu a fost ferită de suferința în dragoste. Recent, artista a povestit cum a fost prima ei decepție în dragoste, care s-a petrecut pe când era elevă. Din păcate, colegul de care s-a îndrăgostit nu a fost pe aceeași lungime de undă.  Monikca Anghel a reușit să treacă peste acest moment delicat și a decis să nu-l mai bage în seamă.

„Nu pot să uit așa ceva, prima dată m-am îndrăgostit la școală. Aveam un coleg, nu mai știu cum îl chema, îmi plăcea mult de el și i-am pus un bilețel în bancă, să-i fac cunoscute sentimentele mele. El l-a văzut, l-a citit și nu mi-a spus nimic. Așa că mi-a trecut brusc și am decis să nu-l mai bag în seamă”, povestit artista pentru FANATIK.

Monica Anghel, despre relația cu soțul ei

Chiar dacă în adolescență vedeta nu a avut noroc în dragoste, acum Monica Anghel este mai fericită ca niciodată alături de soțul ei. Vedeta și-a cunoscut soțul, inspector de securitate la aeroport, la un Master în Comunicare, în cadrul Academiei de Poliție. 

„Are și el momentele lui de răsfăț, dar în general e foarte atent la tot ceea ce fac. Când mergem la o petrecere în mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu mă distrez și dansez, e atent să nu ne facă cineva poză. „O să spună presa că nu te-ai machiat. Știi că au mai zis de tine că nu te-ai machiat, îmi spune. Așa, și ce dacă nu m-am machiat? E foarte atent. Ne mai și giugulim, așa. Mă mai duc eu uneori pe la el și-l mai ciugulesc de urechiuță și el se fâstâcește„, a declarat Monica Anghel pentru VIVA!

Monica Anghel a povestit și care a fost reacția soțului ei după ce a slăbit considerabil. 

„Sigur, la început a fost de acord că trebuie să slăbesc, s-a bucurat că am voință, după care au început mici gelozii. (râde) Mă rog, până s-a enervat o prietenă de-a noastră și i-a spus: „Ai înnebunit? Tu crezi că Monica avea nevoie să slăbească pentru a găsi pe cineva, la cât e ea de mișto și la cât de mișto a fost mereu? „Păi și atunci de ce a vrut să slăbească?”, întreabă el. Pentru că s-a operat pe coloană, de aiaaa!„, a mai spus Monica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel