Monica Anghel a fost pusă la punct chiar de fiul ei. Ce părere are puștiul de 10 ani despre cariera muzicală a mamei lui

Data publicării:
Monica Anghel, sursa foto Instagram
Descriere foto: Monica Anghel, sursa foto Instagram

Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar dacă este apreciate de foarte mulți oameni, fiul ei de doar 10 ani este cel mai aspru critic al ei. 

Monica Anghel este o femeie împlinită pe toate planurile. Vedeta se bucură de o carieră de succes și de o familie minunată. Are un fiu de doar 10 ani, care i-a moștenit calitățile. Chiar dacă are o vârstă fragedă, puștiul a dat dovadă de sinceritate și a spus ce părere are el despre stilul muzical al mamei lui. 


„Mie nu îmi place ce cântă mama, piesele, stilul muzical…mie îmi place mult să ascult rock, un anumit tip de rock, cam greu pentru vârsta mea”, a spus Aviv, în emisiunea lui Teo Trandafir, spre amuzamentul mamei lui. 


Aviv își dorește să scoată o piesă cu mama lui, dar și cu un artist pe care îl urmărește pe Youtube. Are aspirații mari de la viață și speră să devină un artist cunoscut: „Eu cu mama și cu el vrem să scoatem o piesă, o reintrepretare. Deja am învățat versurile”, a adăugat fiul Monicăi Anghel la „Teo Show”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel