Momente tulburătoare, chiar înainte să moară Nelu Ploieșteanu. Soția artistului a făcut dezvăluiri șocante

Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, foto Facebook

Soția lui Nelu Ploieșteanu a făcut dezvăluiri șocante despre ultimele momente din viața soțului ei.

Vestea morții lui Nelu Ploieșteanu a întristat o lume întreagă. Marele artist s-a stins din viață, după două săptămâni petrecute pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Floreasca din Capitală, organismul celebrului lăutar a cedat, pierzând lupta cu virusul ucigaș. De atunci, familia artistului este în stare de șoc. 

Elena Mitriță, partenera lui Nelu Ploieșteanu a vorbit despre pierderea enormă din viața ei. Aceasta a adus acuzații grave infirmierelor din Spitalul Floreasca, spunând că nu au avut grijă de soțul ei, deși ar fi primit bani pentru asta.

„Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul și câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, aplecat să își caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID„, a mărturisit soția artistului la Prima TV.

Mai mult decât atât, familia regretatului artist a mărturisit că starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu se îmbunătățise, iar medicii l-au lăsat acasă, înainte ca acesta să se simtă rău.

„L-am dus la spital. I-au făcut investigațiile,  i-au dat pastile, am venit acasă, a fost ceva mai bine și vineri i-am spus să meargă la medic, sâmbătă s-a internat.  Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă, el a dat semnătură să plece acasă. Când ne-am întors sâmbătă i s-a făcut tomograf. Când vezi pacienți cu plămânii inflamați nu îi lași la oxigen puțin„, a continuat soția lui Nelu Ploieșteanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel