Momente grele pentru Harrison Ford. Actorul s-a accidentat în timpul unei scene din viitorul film ''Indiana Jones''

Data publicării:
Harrison Ford, sursa intagram
Descriere foto: Harrison Ford, sursa intagram

Harrison Ford, care va împlini în curând 79 de ani, s-a accidentat la umăr în timpul unei scene de acţiune din viitorul film de aventuri din seria ''Indiana Jones'' şi este nevoit să ia o pauză temporară de la filmări.

'În timpul repetiţiilor la o scenă de luptă, Harrison Ford s-a rănit la umăr. Producţia va continua pe parcursul evaluării tratamentului adecvat, iar calendarul filmărilor va fi reconfigurat, dacă va fi necesar, în următoarele săptămâni'', a declarat un purtător de cuvânt al Disney, potrivit Agerpres.

Nu au fost furnizate alte detalii privind circumstanţele în care s-a produs accidentul sau gravitatea rănii suferite de actor.

Producţia celui de-al cincilea şi totodată ultimului episod din aventurile arheologului Indiana Jones, interpretat de Harrison Ford, a început luna trecută în Marea Britanie, sub conducerea regizorului James Mangold (''Le Mans 66''). Filmul urmează să fie lansat pe 29 iulie 2022.

Harrison Ford a mai fost rănit în 2014, la Londra, în timpul turnării ''Star Wars: The Force Awakens''. Actorul şi-a rupt piciorul după ce a fost lovit de o uşă metalică hidraulică a navei spaţiale ''Millenium Falcon'', pilotată de Han Solo, personajul său din saga ştiinţifico-fantastică.

Producţia celei de-a cincea părţi din seria ''Indiana Jones'', anunţată în 2016, a acumulat întârzieri, iar revenirea lui Harrison Ford în rolul principal a fost confirmată în decembrie 2020 de Disney, de care aparţine Lucasfilm.

Harrison Ford a purtat pentru prima dată pălăria arheologului Indiana Jones în urmă cu 40 de ani, în ''Raiders of the Lost Ark'' (1981), regizat de Steven Spielberg.

Anul trecut, într-un interviu acordat în emisiunea ''The Ellen DeGeneres Show'', Ford s-a arătat ''entuziasmat'' de revenirea sa în rolul lui Indiana Jones. ''O să fie distractiv'', a declarat actorul la acea vreme. ''Sunt entuziasmat. Sunt foarte distractiv de realizat'', a adăugat el referindu-se la filmele din celebra serie de aventuri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel