Momente grele pentru Adela Popescu. Întreaga familie s-a confruntat cu probleme de sănătate: „Ne-am speriat foarte tare”

Data publicării:
Adela Popescu, îngrijorată pentru copiii ei. Băieții vedetei au făcut enterocolita. Foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, îngrijorată pentru copiii ei. Băieții vedetei au făcut enterocolita. Foto Instagram

Adela Popescu și întreaga ei familie s-au confruntat cu probleme de sănătate, zilele trecute: „M-am speriat enorm, a vomitat într-o noapte foarte mult.”

Adela Popescu a povestit, pe rețelele de socializare, că ultimele zile au fost extrem de dificile pentru ea și familia ei. Băiețelul cel mic a făcut enterocolită și s-a simțit extrem de rău, lucru care a alertat-o pe vedetă, care a chemat imediat medicul pentru a-l trata pe bebeluș. Ulterior, atât ea, cât și soțul și ceilalți doi copii au început să dezvolte simptome ale bolii, însă nu atât de severe. Prezentatoarea Tv răsuflă ușurată acum și spune că se simt mai bine cu toții. 

Adela Popescu: Trebuie să îmi conserv energia pentru schimbat așternuturi

"A fost o perioadă destul de dificilă. Am avut toți enterocolită și ne-am speriat foarte tare. A început primul cel mic, bebelușul, și a fost prima dată când s-a întâmplat la el. M-am speriat enorm, a vomitat într-o noapte foarte mult. (...) A venit și pediatra, că nu am putut să stăm așa. Apoi au început și cei doi băieței și eu și Radu. Radu și cu mine am avut mai ușor așa. Oricum a fost destul de ciudat, de obicei enterocolita vine cu febră, dar dar cel mic a avut putin, noi mai mari nu. Oricum e bine că am trecut peste și acum suntem foarte bine.", a povestit Adela Popescu pe Instagram.

„Și pe când credeam că trec printr-o perioada ciudățică, a făcut bebelușul nostru enterocolită, apoi Andrei și Alexandru. Asta că să-mi amintească să nu mă mai alint și să las baltă văicărelile nenecesare. Nu de altă, dar trebuie să îmi conserv energia pentru schimbat așternuturi”, a mai explicat ea pe rețelele de socializare.

 

Ce este enterocolita

Enterocolita este o inflamație care apare în tractul digestiv al unei persoane. Afecțiunea afectează în mod specific căptușeala interioară atât a intestinului subțire, cât și a colonului, provocând mai multe simptome.

Enterita este o inflamație a intestinului subțire, în timp ce colita este o inflamație a colonului. Enterocolita este o combinație a celor două.

Enterocolita la adulți se dezvoltă adesea din cauza infecțiilor, dar se poate dezvolta la sugari din motive care nu sunt încă clare, potrivit Medical News Today. 

Adela Popescu, detalii PICANTE din dormitor: Tati n-o bate pe mami

Adela Popescu a fost invitata lui Mihai Bobonele, în cadrul podcast-ului „Da, Bravo”, unde a dezvăluit câteva detalii picante din dormitorul ei și a lui Radu Vâlcan. Întrebată de moderator ce le-ar spune copiilor, dacă ar intra peste ei în timp ce fac dragoste, Adela a răspuns imediat și a tratat cu foarte mult umor situația.

"Tati n-o bate pe mami. Eu am citit despre asta și lor li se pare o agresiune. Pe muțește nu se poate. Le mai dau chipsuri ca să le distrag atenția." a spus Adela Popescu, în cadrul podcastului.

Mihai Bobonete a mai întrebat-o pe prezentatoarea TV și care este cea mai exotică locație în care s-a iubit cu partenerul ei.

"În baia dintr-un aeroport.", a dezvăluit ea.

MOTIVUL pentru care Adela Popescu nu mai vrea să meargă în vacanțe cu alte familii

Adela Popescu a fost nevoită să plece din Maldive cu două zile mai devreme, decât era programat. Totul s-a întâmplat din cauza copiilor ei, care nu s-au înțeles cu cei ai Laurei Cosoi.

"Când mergi cu copii în vacanță, ai tendința de a zice: hai să mai mergem cu două familii care au copii, ca să se joace împreună. Nu nene! Pentru că copii se bat și normal că al tău are dreptate. În vacanța din Maldive băieții mei, când am văzut că îi dau cu lopățica în cap Ritei, fetița Laurei Cosoi, după ce o bătuseră toată vacanța, am zis: plecăm cu două zile mai devreme, nu mai fac față la stresul ăsta în care eu să mă simt mama aia denaturată, alții m-au certat că îi deranjează copiii când mănâncă la masă.. nu se poate.. ne urcăm în avion și plecăm acasă. Și am plecat cu două zile mai devreme, nu am mai rezistat, prea mult stres din cauza asta. Dacă ești singur, poți să țipi la copilul tău liniștit, așa cu oameni, nu poți.", a mai declarat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel