Momente favorabile pentru Taur, Leu, Fecioară, Scorpion și Vărsător

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Rodolfo Sanches Carvalho
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Rodolfo Sanches Carvalho

Până în luna mai a anului 2024, câțiva nativi se vor bucura de multe oportunități, pe toate planurile. Iată ce tranzit îi avantajează!

De pe data de 16 mai a acestui an și până în mai 2024, Jupiter, planeta expansiunii, este în semnul Taurului. Iar din 30 decembrie își va opri retrogradarea începută pe 4 septembrie, fapt ce da putere suplimentară tranzitului. 

Pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. Cu alte cuvinte, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Iată zodiile cele mai avantajate!

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Din punct de vedere teoretic, ai cele mai bune perspective când Jupiter se află în semnul tău. Chiar dacă Jupiter caută ceva concret în timpul staționării sale, momentan pare a căuta doar promisiuni. Cu toate acestea, aduce și încredere! Atunci când treci prin perioade mai dificile, această planetă benefică te susține să depășești obstacolele. De asemenea, aduce dorința de a învăța, de a călători și de a-ți îmbogăți cunoștințele. Poate vei învăța o limbă străină sau vei explora un domeniu nou. Marele Benefic, așa cum este cunoscut Jupiter, te îndeamnă să privești mereu partea plină a paharului.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel