Momente dificile pentru Cristina Șișcanu. Fiica vedetei se confruntă cu probleme de sănătate

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Șișcanu trece printr-o perioadă dificilă, după ce fiica sa a acuzat stări de rău. Ce a pățit fetița prezentatoarei TV?

După cum și-a obișnuit deja urmăritorii, Cristina Șișcanu este o persoană activă pe rețelele de socializare, iar îndrăgita prezentatoare TV le împărtăsește fanilor săi atât momentele frumoase din viața sa, cât și momentele mai puțin plăcute. Astfel, aceasta le-a transmis fanilor într-un videoclip publicat pe contul său de Instagram că a avut o noapte albă, după ce Petra, fiica sa și a lui Mădălin Ionescu a acuzat stări de rău manifestetate prin mai multe episoade de temperatură ridicată. De asemenea, vedeta a mărturisit că fiica sa a contactat o viroză.

’’Aveam multe planuri în dimineața asta, însă totul s-a dat peste cap. Ieri credeam că Petra este spre vindecare. Ce să vezi că azi la 4 dimineața a făcut din nou un episod de temperatură ridicată, febră. Să mă ierte mamele care oricum sunt trecute prin diverse situații mult mai dificile decât cele prin care trec eu, dar acum nu că mă plâng sau așa, dar m-a surprins, pentru că de vineri facem episoade de febră și ieri credeam că deja că este spre vindecare și când colo, hop, i s-a ridicat temperatura. Am mai stat așa o ora și ceva, am vegheat-o și am tot văzut că tot urcă, urcă, urcă și când a făcut 38,5 am intervenit cu Antitermic, Novocalmin și după aceea a început să scadă. Acum nu are. Am stat așa până pe la 8 și în momentul când am văzut că se duce vertiginos spre 37, am adormit, nu mai știu nimic. Pusesem alarma la 9, nu știu ce s-a întâmplat, nu am auzit-o sau a sunat alarma și am închis-o și nu-mi dau seama și nu-mi amintesc. M-am trezit la 10 și ceva, 10:40 adică, într-o buimăceală încredibilă, telefonul bubuit de mesaje și apeluri pierdute, pentru că la 10 trebuia să fiu undeva. Asta este. Sunt situații de genul acesta ”, a mărturișit Cristina Șișcanu într-un Instastory publicat pe contul său de socializare în cursul zilei de ieri.

Cristina Șișcanu: ‘’ Mai mulți copii, colegi de-ai Petrei se luptă cu febra’’

Se pare că acest virus este destul de contagios, întrucât nu doar fiica prezentatoarei TV a fost afectată. Cristina Șișcanu a observat că în această perioadă mai mulți colegi ai fiicei sale de la gradiniță prezintă aceleași simptome.

’’Și tot văd că vin mesaje pe grupul de părinți de la grădiniță că încă un copil e bolnav, încă unul și încă unul. Deci de vineri mai mulți copii, colegi de-ai Petrei se luptă cu febra. Deci e clar că a luat un virus de acolo. Ce fel de virus e, ce viroză, nu știu ce e, dar niciodată nu mi s-a întâmplat ca Petra să se lupte cu febra atâtea zile, adică să revină episoadele într-o perioadă atât de lungă. Maxim se întâmpla pe parcursul unei zile, iar a doua zi nu mai avea nimic. Nu știu ce e, ce se întâmplă (...) Noi nu am luat nimic de la ea", a povestit Cristina Șișcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel