Momente dificile pentru Alina Pușcaș. Doi dintre copiii săi se confruntă cu probleme de sănătate

Data actualizării: | Data publicării:

Alina Pușcaș trece printr-o perioadă dificilă, după ce cei doi copii ai săi, Iris și Alex au acuzat stări de rău. Ce au pățit copiii vedetei?

După cum și-a obișnuit urmăritorii, Alina Pușcaș este o persoană activă în mediul online, iar îndrăgita prezentatoare TV le împărtășește fanilor săi atât momentele frumoase prin care trece, cât și despre cele mai puțin plăcute.


În acest sens, vedeta le-a transmis urmăritorilor săi că cei doi copii ai săi au acuzat stări de rău din cauza unei răceli de sezon. De asemenea, prezentatoare TV a precizat că în această perioadă mai multe persoane se confruntă cu probleme de sănătate din cauza vremii schimbătoare. Deși trece prin această perioadă, Alina Pușcaș va continua să lucreze de acasă pentru a putea avea grijă de cei mici.

‘’Am dat munca de pe teren, pe munca de acasă. Doi din trei copii sunt răciți. Alex și Iris sun răciți. Iris tușește în fața televizorului’’, a transmis Alina Pușcaș pe conturile sale de socializare.


Alina Pușcaș se poate mândri cu faptul că este o femeie împlinită pe toate planurile, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Aceasta se bucură de o carieră de succes și a cucerit publicul prin emisiunile pe care le prezintă, dar și prin rolurile pe care le-a interpretat în unele dintre cele mai cunoscute seriale din țara noastră. Împreună cu Mihai Stoenescu, vedeta formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, iar relația lor durează de aproximativ 8 ani. Chiar dacă până la acest moment nu au ales să facă pasul cel mare și să pășească către altar, cei doi sunt o familie frumoasă, iar împreună au trei copii minunați, două fetițe și un băiețel.

Deși viața sa pare perfectă, Alina Pușcaș a suferit în perioada copilăriei din cauza tatălui său, însă acest lucru nu a oprit-o în a își forma o familie frumoasă.

Invitată în cadrul unui podcast, prezentatoarea TV s-a întors în timp, și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre perioada copilăriei și despre sentimentele pe care le-a simțit din cauza absenței tatălui său. De asemenea, aceasta a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care a ales să nu fie prezentă la înmormântarea tatălui său.


„Părinții mei au fost divorțați. Tatăl meu a murit între timp, acum vreo 4 ani. Eram în filmările de la<> când a murit și știu că a fost acolo un moment în care practic prea puteam să merg la înmormântare, așa că a trebuit să merg la priveghi. Nu am avut de ales. Eu nu aveam practic o relație cu tatăl meu. Poate să mă fi sunat el pe mine de vreo 2-3 ori în viață, în rest ori sunam eu, ori mergeam eu la el. Partea bună cumva era că bunicii din partea tatăl lui meu și sora tatălui meu îmi erau cei mai apropiați și eu mergeam în fiecare vacanță de vară la bunicii mei, părinții lui. Eu îl întâlneam acolo când veneam, plus că eu am o soră din partea lui. El s-a recăsătorit și am o soră, Alexandra, cu care eu mă înțelegeam foarte bine când eram copii. Amândouă stăteam împreună în vacanță acolo, dar cam asta era relația noastră și atunci cumva a fost o frustrare (...) Cu sufletul de copil le înregistram pe toate ca pe niște supărări, lovituri urâte”, a dezvăluit Alina Pușcaș în cadrul podcastului ‘’#TeAscult’’ realizat de Ilinca Vandici.

Alina Pușcaș: ‘’M-am îmbărbătat singură‘’

Deși absența tatălui său din copilărie i-a provocat răni interioare, vedeta a mărturisit că de-a lungul timpului acest lucru a făcut-o să devină mai puternică, să se îndepărteze și să își continue drumul fără afecțiunea de care avea nevoie din partea acestuia.

„Nu m-am înrăit. M-am îmbărbătat singură. Până la urmă asta e. Ce să fac? Să-l oblig să mă sune? Să-l oblig să se manifeste mai mult ca tată decât e? Ori te iubește, ori nu te iubește, iar atunci pentru mine cumva a fost frustrant până când mi-am dat seama că trebuie pur și simplu să mă îndepărtez, să devin rece, să devin străin. Să nu mă mai intereseze pentru că mi-am dat seama că mă interesa degeaba”, a mărturisit Alina Pușcaș.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel