Momente de panică pentru Shakira. Artista a fost atacată de mistreţi într-un parc din Barcelona

Data publicării:
Shakira, foto Instagram
Descriere foto: Shakira, foto Instagram

Cântăreaţa pop Shakira le-a dezvăluit fanilor că a fost atacată de o turmă de mistreţi în timp ce se plimba alături de unul dintre cei doi fii ai ei într-un parc din Barcelona.

"M-au atacat în parc şi mi-au luat poşeta în care se afla telefonul meu", a declarat cântăreaţa columbiană cu origini libaneze, prezentând o poşetă neagră, ruptă şi murdară în acea înregistrare video.

"În cele din urmă, au abandonat poşeta", a adăugat cântăreaţa.

"Milan, spune adevărul despre cum mama ta s-a luptat cu mistreţii", a continuat Shakira, adresându-i-se fiului ei cel mare, în vârstă de opt ani.

Cântăreaţa şi fiul ei cel mare nu au fost răniţi în urma acestui atac. Artista pop şi partenerul ei de viaţă, fotbalistul Gerard Pique, mai au un fiu, Sasha, în vârstă de şase ani.

Mistreţii au devenit o prezenţă tot mai obişnuită în Barcelona, precum şi în alte oraşe din Europa. În Barcelona, mai multe persoane au fost văzute în timp ce ofereau hrană mistreţilor, deşi astfel de activităţi sunt interzise prin lege.

"Animalele sunt foarte inteligente şi dacă văd pe cineva cu o poşetă, cred că în ea există ceva de mâncare", a declarat paznicul-pădurar Toni Galiano, recent, pentru o revistă vânătorească, după un incident similar produs recent la Barcelona, când un bărbat a fost atacat şi muşcat de un mistreţ, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel