Momente de panică la iUMOR. Mihai Bendeac a avut nevoie de îngrijiri medicale

Data publicării:
Mihai Bendeac, captură TIKTOK
Descriere foto: Mihai Bendeac, captură TIKTOK

Momente de panică pe platoul de filmare iUmor, după ce i s-a făcut rău lui Mihai Bendeac. Medicii au intervenit imediat.

În timpul filmărilor iUmor, Mihai Bendeac a acuzat o stare de rău, motiv pentru care medicii au intervenit imediat. Delia Matache a filmat momentul în care medicii îi luau tensiunea juratului și se ocupau de starea sa de sănătate. Ulterior, aceasta l-a publicat pe rețelele de socializare, acolo unde fanii s-au îngrijorat pentru starea de sănătate a actorului.

@delia

 

♬ original sound - Delia

Mihai Bendeac, luptă nesfârșită cu depresia

 

Celebrul actor a declarat în nenumărate rânduri că se confruntă cu depresia. Cu toate astea, Mihai Bendeac a declarat că s-a obișnuit să trăiască cu ea.

„Nu, n-am reușit s-o înving, își arată colții destul de des, aș spune, dar cred că am învățat să trăiesc cu ea. Am învățat să nu mă mai sperii atât de tare atunci când apar episoadele de genul ăsta, dar nu pot să spun c-am trecut peste. Cumva fiecare om trebuie să se lupte singur cu depresia lui, să-și caute răspunsul pe diferite căi, în diferite luări de cuvânt, în diferite interviuri ale altora care au trecut prin treaba asta, dar cred că rezolvarea propriei depresii nu stă decât în soarta fiecăruia dintre cei care se lovesc de așa ceva”, a declarat Mihai Bendeac pentru viva.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel