Momente de cumpănă între Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza: "Relația m-a făcut pe mine să renunț". Viciul care era să-l coste căsnicia

Data publicării:
Eliza și Cosmin Natanticu
Descriere foto: Eliza și Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu este unul dintre comedianții cei mai cunoscuți ai României. Plin de umor și veșnic pus pe șotii, se cunosc foarte puține aspecte din viața și trecutul actorului, acesta afișând mereu o mină relaxată și lipsită de griji. Puțini știu, însă, că viața acestuia nu a fost mereu numai lapte și miere, acesta trecând și prin momente mai puțin plăcute.

Invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, Cosmin Natanticu a mărturisit un aspect mai puțin cunoscut din viața lui și anume, pasiunea pentru jocurile de noroc. Intrat într-un anturaj nefavorabil, acesta s-a lăsat atras cu ușurință de mirajul banilor câștigați la păcănele. Se pare că, ceea ce nu știa actorul la vremea respectivă era că, adevăratul noroc al lui era chiar cea care avea să îi devină sotie, Lizzie.

Din 1000 de lei se făceau 1500, apoi 2000 de lei

„Relația m-a făcut pe mine să renunț. Eu plecam de acasă și îmi era rușine să îi spun lui Lizzie că mă duc la păcănele și îi spuneam că mă duc la birou, să scriem. Noi ajunsesem să spunem cazinoului birou. Mergeam și pierdeam 500, 700, 1000 de lei. Veneam pachet de nervi acasă, tensionat, pentru că tu stai acolo și pierzi 500 de lei, apoi începi urmărirea banilor tăi pierduți. Uite așa, te duceai în 1000 de lei și sperai să câștigi măcar banii băgați și să pleci.

Din 1000 de lei se făceau 1500, apoi 2000 de lei, nu mai aveai, înnebuneai, spui că nu mai vii niciodată, ne blestemam, ne spuneam unul altuia să ne prindem mâinile în ușa de la lift. Ajungeam acasă pachet de nervi, eram absent și nervos, și Lizzie nu înțelegea ce-i cu mine, credea că am pe altcineva și nu o mai suport pe ea, că mă întâlnesc cu o altă fată”, a declarat celebrul comediant.

Odată depășit momentul acesta dificil, se pare că nimic nu a putut să îi mai stea în cale cuplului, cei doi reușind să își croiască o carieră de invidiat.

Căsătorie după 13 ani de relație

Deși sunt împreună de 13 ani, Lizzie și Cosmin s-au căsătorit de abia acum 4 ani, având o nuntă ca în povești la Pădurile Regale din Corbeanca. Nași le-au fost un alt celebru comediant, Mihai Bobonete, împreună cu soția sa, Cătălina.

Acum, tot ce le mai lipsește fericitului cuplu, este un moștenitor.

„Eu și Cosmin ne dorim un copil, normal, dar nu este după cum vrem noi, este după cum vrea Dumnezeu! Noi ne lăsăm în mâna Domnului! Eu zic că El decide, nu noi, dar noi o să mai încercăm în perioada următoare poate – poate cine știe! În Cosmin văd un tătic de nota zece, o latură extraordinară în el în ceea ce privește spiritul patern.
Am văzut un episod cu soțul meu și un copilaș în care Cosmin îi făcea un moment de magie celui mic, am fost fermecată de el și impresionată când am văzut că iubește copiii și cum se comportă cu ei”, a declarat Eliza Natanticu, pentru Click!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel