Momente critice la Chefi la cuțite! Chef Richard: ”Am înnebunit! Se vedea disperarea pe fața mea”

Data publicării:

În seara aceasta, la Chefi la cuțite, cel de-al patrulea battle încinge atmosfera în bucătărie. Competitorii simt tot mai puternic presiunea din partea juraților, care își doresc victoria.

Astfel, Chef Richard Abou Zaki are până acum două battle-uri câștigate, dar în ultima ediție de săptămâna trecută a pierdut o concurentă, iar acum este hotărât să-și ferească echipa de amenințarea unei alte eliminări. „Aștept momentul critic pentru încă o amuletă puternică! Nu uit ce mi-au făcut data trecută”, a declarat el. Chef Orlando Zaharia a câștigat un battle – cel din ediția de miercurea trecută – iar acum își dorește să aibă în palmares două victorii consecutive. Nu în ultimul rând, Chef Alexandru Sautner nu și-a adjudecat niciun battle până acum și este gata să dea totul pentru ca tabăra lui să nu mai treacă prin emoțiile probei individuale.


Presiunea se va simți din plin la bancurile de lucru ale fiecărei echipe. Chef Richard folosește usturoiul într-unul dintre preparatele echipei sale – dar această provocare nu se va dovedi deloc ușoară pentru Arun. ”Doamne, în viața mea n-am tocat un usturoi așa cum l-am tocat acum. Mă dureau mâinile. Iar Chef tot îmi spunea să-l toc, să-l toc și-am zis că până la urmă îl toc cu tot cu tocător”, a povestit Arun. ”Vreau să obțin de la el eleganță, frumusețe, finețe la bancul de lucru. Așa că sper să schimb abordarea lui Arun”, a comentat Chef Richard. Tot diseară, juratul va trece printr-un moment extrem de tensionat cu Andrea Recaldin. ”Am înnebunit! Ce s-a întâmplat acolo e o chestie care ține de respect”, a declarat Chef Richard. Despre ce este vorba telespectatorii vor afla în ediția de diseară. 

De partea cealaltă, Chef Alexandru Sautner este în postura de a manageria o echipă în care acum se află două cuțite de aur: Mihai Dragomir și Mario Mădălin Dumitru – iar concurența dintre cei doi devine evidentă chiar în momentele esențiale pentru tabăra tunicilor galbene. ”Se vede că Mario se simte amenințat de prezența lui Mihai”, a comentat Chef Sautner.”Eu cred că lui Mihai îi plac probele individuale și nu prea-i pasă ce se întâmplă cu echipa”, a punctat Mario, semnalând astfel tensiunile din sânul echipei galbene. „Nu știu ce se întâmplă cu Mario, iar e pierdut și Chef Sautner s-a enervat din nou. Cât despre implicarea mea, este mult peste limită. Mi se pare că sunt mult mai implicat decât orice alt membru al echipei galbene”, a dat replica Mihai.


 Cea de-a patra confruntare va aduce și o probă care, deși le pare cunoscută juraților, îi va surprinde. Este vorba despre roata norocului, care de data aceasta vine cu alte ingrediente, dar și cu o regulă neașteptată, ce dă peste cap strategiile. În plus, echipele depind de preferințele celor invitați la degustare. Diseară, concurenții gătesc pentru campionii naționali și internaționali de bridge. Cum vor marca momentele tensionate acțiunea de la bancurile de lucru și cine va câștiga cel de-al patrulea battle telespectatorii vor afla urmărind ediția Chefi la cuțite difuzată de la Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de ls 20:30. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel