Moment de necrezut. Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic în emisiunea Denisei Rifai. A urmat un dialog SAVUROS

Data publicării:
Dan Negru, sursa captură TV
Descriere foto: Dan Negru, sursa captură TV

Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic chiar în timpul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. A urmat un dialog savuros între cei trei.

În contextul în care era prezent la emisiunea celebrei moderatoare, Dan Negru a fost întrebat dacă e un om dependent de succes, având în vedere cariera impresionantă a prezentatorului supranumit de mulți „regele audiențelor”.

Cunoscut pentru celebrele sale spectacole de Revelion, Dan Negru este prezentatorul mai multor emisiuni de mare audiență. Răspunsul la întrebarea pusă de Denise Rifai a venit imediat, dar ulterior a urmat un moment total neașteptat.

Gest incredibil. Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic sub privirile Denisei Rifai

Dan Negru a precizat că succesul în televiziune este relativ, considerând că doar un om precum Florin Piersic poate știi cu adevărat ce e acela succesul.

„Succesul în televiziune este precum bitcoinul. Astăzi e sus, mâine e jos. Noi suntem dependenți de niște oameni care se uită sau nu se uită la noi. Longevitatea succesului e o întâmplare. Asta cu „regele audiențelor” este o întâmplare. O pură întâmplare. Dacă vrei longevitate și succes sunt alții care au longevitate și succes”, a precizat Dan Negru, la Kanal D, moment în care a scos din buzunar telefonul și a început să formeze numărul lui Florin Piersic.

„Florin, mă întreba Denise de succes și am spus: Stai că sun eu să vezi un om care știe ce e ăla succesul”, i-a spus Dan Negru lui Piersic, la telefon, în momentul în care actorul a răspuns. Modest cum îl știm, marele Florin Piersic i-a răspuns că nu se consideră un om de succes.

„Succesul ti-l faci singur, dar tu nu depinzi de tine. Depinzi de public”, a transmis Florin Piersic care a mărturisit că „tocmai mâncam când m-ați sunat”.

Ulterior, Denise Rifai a purtat o discuție cu Florin Piersic căruia i-a transmis cu emoție și sinceritate: „Vă pupăm și vă iubim”. Dialogul nu s-a încheiat până când celebra moderatoare nu i-a făcut o invitație marelui actor pentru a participa la emisiunea ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel