Moment de cumpănă pentru Theo Rose: M-am simțit jignită, am suferit când au făcut această propunere / video

Data publicării:
Theo Rose, captură video Youtube, Gând la gând
Descriere foto: Theo Rose, captură video Youtube, Gând la gând

Faimoasa cântăreață româncă, Theo Rose, a fost invitată recent la podcastul "Gând la Gând", moderat de Teo Trandafir. În cadrul interviului, Theo a dezvăluit detalii din parcursul său profesional și personal, abordând subiecte sensibile precum anxietatea, viziunea despre bărbați, experiența nașterii și amintiri din viața sa.

Cu sinceritate și deschidere, Theo Rose a împărtășit momente semnificative din viața sa, inclusiv provocările întâmpinate în drumul către succesul muzical. Ea a dezvăluit că, în ciuda încurajărilor primite de la părinți pentru a urma o carieră diferită, a avut hotărârea de a-și urma pasiunea pentru muzică. Theo a mărturisit:

"Au existat perioade când mă încurajau: Nu vrei totuși să vii să fii profesoară de muzică aici la școală în sat? Când vedeau că tot lansez melodii și niște oameni investesc acolo într-un proiect care nu dădea semne că va funcționa sau nu, au făcut și această propunere. M-am simțit jignită, am suferit puțin, doar că nu a durat mult să îi conving că vreau să fac altceva în viață".

În plus, artista a vorbit despre influențele din familie, menționând sprijinul crucial oferit de sora sa. Theo a subliniat: "Sora mea asculta muzică populară, folclor, dar i-a plăcut tot timpul și muzica interbelică. Eu am avut foarte mare noroc cu faptul că a fost o fată care a căutat să citească mult, să aibă o relație cu zona spirituală. Ea a plecat de la biserică, apoi a descoperit alte lucruri cu care ea s-a identificat. Am avut mare noroc că ea a fost sprijinul meu".

"Am cântat în strană. La biserică aveam cele mai mari emoții, pentru că acolo e o liniște cum nu mai e în alte părți și toată lumea are privirea ațintită asupra ta. Noi, fiind copii, ne mai amuzam, ne mai dădeam coate. Mi-a prins bine până și experiența aia. Am mai multe repere acum", a adăugat Theo Rose.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel