Modelul Claire Bridges, în vârstă de 21 de ani, și-a pierdut picioarele din cauza complicațiilor cauzate de Covid-19

Data publicării:
Sursa foro: Claire Bridges, instagram
Descriere foto: Sursa foro: Claire Bridges, instagram

Dacă pentru unele persoane, Covid-19 este o „simplă răceala”, pentru altele, simptomele post Covid-19 sunt teribile. Modelul Claire Bridges, în vârstă de 21 de ani, și-a pierdut ambele picioare din cauza complicațiilor cauzate de Covid-19.

otomodelul Carolyn Claire Bridges, născută în orașul Saint Petersburg, Florida, a rămas fără picioare după amputare. Acest lucru a derivat din complicațiile pe care le-a suferit după infectarea cu noul coronavirus.

Tânăra, care a fost recent externată din spital pentru a-și aniversa cei 21 de ani, lupta pentru viața ei la Spitalul General Tampa încă din 16 ianuarie 2022.

A fost internată nu doar din cauza coronavirusului, ci și pentru durerile puternice la picioare. După cum familia ei a anunțat printr-un GoFundMe creat cu scopul de a strânge bani pentru recuperarea ei, Claire a fost diagnosticată cu miocardită post-Covid-19, rabdomioliză, pneumonie ușoară, cianoză  și acidoză.

Fotomodelul a intrat rapid la terapie intensivă, dar era atât de bolnavă și atât de slăbită încât inima i s-a oprit și echipele de urgență au fost nevoite să facă manevre de resuscitare. Cu toate acestea, afectarea picioarelor ei era deja prea gravă pentru a le putea salva și s-a optat pentru amputare. De când s-a născu, tânăra a avut probleme cu inima, iar noul coronavirus a fost lovitura finală.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel