Mitică Popescu moare de frig în propria casă, la 86 de ani, din cauza unor probleme cu furnizarea de gaze: ”Mai pun pe mine o vestuță, o geacă”

Data publicării:
Mitică Popescu, foto Facebook/ D'ale lu' Mitică
Descriere foto: Mitică Popescu, foto Facebook/ D'ale lu' Mitică

Mitică Popescu îndură frigul, în propria casă. Totul pleacă de la unele probleme legate de furnizarea de gaze. 

Mitică Popescu face față cu greu temperaturilor scăzute din această perioadă. Marele actor îndură frigul, chiar în propria locuință, din cauza problemelor legate de furnizarea de gaze. Acesta a recunoscut că doarme cu mai multe pături pe el și umblă prin casă cu mai multe geci pe el pentru a nu îngheța de frig. 

Mitică Popescu moare de frig în propria casă, la 86 de ani, din cauza unor probleme cu furnizarea de gaze

În ciuda problemelor cu care se confruntă legate de căldură, Mitică Popescu speră ca factura să nu fie una mare. Cu toate astea, ținând cont de situația din ultima perioadă legate de facturile la gaz, marele actor a recunoscut că se așteaptă la orice. 

Îndrăgitul actor a povestit că are o sobă pe gaze de mai mulți ani, care nu i-a făcut niciodată probleme. De data aceasta, Mitică Popescu a sesizat că flacăra nu mai este intensă și albastră ca în trecut, motiv pentru care a decis să oprească cu totul căldura și așteaptă ca cinva să îi calce pragul și să rezolve această problemă. 

'Nu au presiune gazele, cred că bagă mult aer. Am impresia că nu e flacăra aceea albastră, cum era pe vremuri. E cam roșie, semn că bagă aer. În plus, nici putere calorică nu mai are. Nu se încălzește deloc în casă. Eu nu am calorifere. Am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc. Aștept factura!', a declarat Mitică Popescu pentru Impact.ro.

Mitică Popescu: 'Mai pun o geacă, o vestuță'

Mitică Popescu îndură cu greu temperaturile scăzute de afară. Actorul a recunoscut că își pune pe el mai multe straturi de haine pentru a nu îngheța de frig. 

Ca să mă mai încălzesc mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit. Am muncit în viață și în frig', a continuat Mitică Popescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce spunea Mitică Popescu despre facturile uriașe la gaze și la curent

În urmă cu ceva timp, Mitică Popescu a răbufnit din cauza facturilor uriașe la gaze și la curent. Deși a recunoscut că nu face abuz, actorul s-a declarat nemulțumit de situația cu care se confruntă țara noastră. 

Ce pensie are Mitică Popescu

Mitică Popescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. De-a lungul timpului a reușit să aducă zâmbetul pe buzele a milioane de oameni. Deși a împlinit 86 de ani, acesta continuă să binedispună lumea cu carisma lui și să facă ceea ce a făcut o viață întreagă. De-a lungul timpului au apărut tot felul de speculații legate de pensia pe care o ia Mitică Popescu. Prin presă s-a vehiculat că îndrăgitul actor ar fi trebuit să se descurce cu o sumă infimă pe lună, având o pensie de doar 1300 de lei. 

Sătul de toate zvonurile, Mitică Popescu a decis să spună adevărul și să facă lumină în acest caz. Acesta a mărturisit că pensia pe care o ia nu este una mică, în contextul în care a muncit o viață întreagă. 

”Nu este adevărat, nu am o pensie atât de mică. După 53 de ani de activitate, nici nu aveam cum să primesc doar atât. Am o pensie lunară de peste 5.000 de lei, plus banii pe care îi primesc din drepturile de artist”, a declarat Mitică Popescu pentru playtech.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel