Mitică Dragomir, confesiuni dureroase despre moartea fiului său: "Dacă există Dumnezeu de ce să-mi ia mie copil nevinovat și nu mă lua pe mine, care sunt un păcătos?"

Data actualizării: | Data publicării:
Mitică Dragomir, captură YouTube/ theXclusive
Descriere foto: Mitică Dragomir, captură YouTube/ theXclusive

Mitică Dragomir a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiului său. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este îngenuncheat de durere. 

Mitică Dragomir a fost invitat în cadrul emisiunii "Fiță cu Adiță", difuzată pe canalul de Youtube theXclusive, acolo unde a făcut dezvăluiri emoționante despre moartea fiului său, pe care l-a pierdut în  anul 1987. 

Deși au trecut 35 de ani de la tragicul incident, Mitică Dragomir este devastat de durere și nu poate să uite acele momente, care l-au marcat pe viață. 

"Adiță: Încă mai aveți în minte acel episod cumplit?

Mitică Dragomir: Am. Dar nu mai vreau să povestesc, pentru că am povestit și i-a fost rău și nevestei și mie.

Un copil care are toate analizele sportive, performanță de echipa națională, îi vine să vomite noaptea în somn și când te duci dimineața îl găsești mort... Se numește asfixiere mecanică. O nenorocire. Multe cazuri. În toată lumea. Nu înțeleg de ce. Asta cu credința e relativă. Mă tot gândesc. Dacă există Dumnezeu de ce să-mi ia mie copil nevinovat și nu mă lua pe mine, care sunt un păcătos? Numai la asta mă gândesc.Păi ce, Dumnezeu se răzbună pe oameni? Chiar dacă am greșit eu. Dar uite, mi-a luat băiatul și mi-a dat doi nepoți. Nu știu, sunt întâmplări pentru care nu poți să dai un răspuns. Uitarea este cel mai bun lucru pe care l-a dat Dumnezeu pe pământ, altfel te duci imediat la balamuc.", a dezvăluit Mitică Dragomir cu ochii în lacrimi, în cadrul emisiunii "Fiță cu Adiță".

Mitică Dragomir:  "Sunt un om neîmplinit"

 

Deși re o familie frumoasă de care este tare mândru, Mitică Dragomir s-a declarat un om neîmplinit și asta pentru că unul dintre copii i-a decedat. 

"Sunt un om neîmplinit. Daca îmi trăiau ambii copii, poate că eram un om împlinit. Că Dumnezeu mi-a dat doi nepoți, că amândoi seamănă cu cel pe care l-am pierdut eu și fac și ei sport, mă bucur. Sunt niște copii care știu ce să facă în viață.

Noi am fost niște familiști nemaipomeniți și băiatul meu e la fel. Știm să ne distrăm, știm să și muncim, dar pe primul loc e familia. Nu faceți nimic, băi fraților, dacă ajungeți la bătrânețe și nu aveți o mângâiere, un nepot, un copil de care să te bucuri, ce să faci? Ce să faci toată ziua?", a mai spus Mitică Dragomir, în emisiunea "Fiță cu Adiță".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel