Misty rupe tăcerea. Soția lui Keo, ținta răzbunărilor Andreei Bălan? „E prima oară când spun asta” EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Misty, soția lui Keo, vorbește pentru prima dată despre scandalul în care s-a aflat la începutul relației cu artistul. Keo tocmai ce ieșea din relația cu Andreea Bălan, iar povestea lor a ținut prima pagină a tabloidelor o lungă perioadă de timp. 

Misty este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața personală. Artista este o mămică fericită și se concentrează pe creșterea fetiței sale. Deși lucrurile s-au linișttit de ani buni și viețile lor s-au așezat, Misty își reamintește de perioada dificilă pe care a traversat-o la începutul relației cu Keo. 

Înainte ca cei doi să se cunoască, Keo a avut o relație cu Andreea Bălan. Despărțirea lor nu a scăpat de ochiul vigilent al jurnaliștilor, care au scris pagini întregi despre povestea lor, dar și despre noua femeie din viața lui Keo. Misty a păstrat tăcerea și a evitat să vorbească despre acest subiect, în tot acest timp. 

Acum, în cadrul unui interviu pentru Spectacola, soția lui Keo a fost întrebată care a fost cel mai penibil moment din viața ei. Artista a explicat cât de urâtă a fost pentru ea acea perioadă, dar și cum au ajuns să apară o mulțime de știri false despre ea. 

„Cu siguranță, cel mai penibil moment din viață mea a fost acea perioadă când eram pe prima pagina a tuturor tabloidelor cu titluri și articole mincinoase, despre mine. Și e prima oară când spun asta. Și observam că oamenii își dădeau coate când mă vedeau și aveam senzația că mă analizau sau comentau urât.
Mă simțeam penibil și îmi amintesc că nu voiam să fiu recunoscută pe stradă, dar în același timp oricât de nedreaptă simțeam că ar fi acea situație, realizam că nu era “o horă” în care mi-aș fi dorit să intru și din care probabil nu aș fi ieșit întreagă psihic, daca aș fi stat să încerc să îmi fac dreptate, să stau să dezmint sau să despic firul în patru despre absolut toate porcăriile și răzbunările scrise despre mine! 
 Ulterior, mi-am dat seama că erau comandate efectiv cu intenția de a mă destabiliza pe mine, relația, m-am prins și eu cum funcționează și până și cine sunt “minunatele “surse apropiate.
Îmi formasem niste complexe dar erau doar în mintea mea și am reușit să scap rapid de ele, pentru că mulți dintre oamenii  aia care mi se păreau mie că și-ar da coate, m-au abordat felicitându-mă și spunându-mi cât de mult mă apreciază pentru discreția, educația, delicatețea și simplitatea mea, că sunt autentică, să nu mă schimb niciodată și să am încredere că timpul le va așeza pe toate. Uneori vorbele dulci ale unor oameni pe care nici macar nu îi cunoști, cântăresc mai mult decât crezi și pot avea un efect terapeutic”, a declarat vedeta în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Vezi AICI cum a răspuns Misty celor 20 de întrebări incomode, marca SPECTACOLA. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel